Divertisment

Idris Elba este noul Deadshot

Recomanda informatia!

Elba urmeaza sa il inlocuiasca pe Will Smith in filmul Brigada Ucigasilor 2 ( Suicide Squad 2). Dupa ce Will Smith s-a retras din Deadshot, Elba este cel care a primit rolul si urmeaza sa se alature lui Margot Robbie (Harley Quinn). A fost probabil cea mai buna alegere pentru acest rol.
In acelasi timp este o alegere documentata si gandita, deoarece Elba este actor fruntas, are abilitati excelente de actorie si personalitatea sa este capabila aduca banditul simpatic la viata. Smith a jucat rolul tatalui senil si pistolar expert cu inima mare si cum am vazut celelalte roluri jucate de Elba, cu siguranta o sa ne aduca aceeasi energie.
Stirile au aparut la aproximativ o saptamana dupa ce am aflat ca Smith paraseste rolul. Se pare ca Gunn si echipa se misca repede cand vine vorba de noua Brigada si de continuarea filmului aparut in 2016.
Actorul care a castigat un Golden Globe este cunoscut publicului pentru rolul lui Stringer Bell din serialul The Wire sau ca detectivul John Luther din serialul Luther dar probabil l-ai vazut in multe alte filme. Intrarea sa in Brigada Ucigasa a marcat prima lui incursiune in universul filmelor DC, dupa ce a jucat rolul lui Heimdall, paza Asgardului in fiecare film Thor si a aparut in doua filme Avengers.
Elba a fost considerat cel mai dorit actor si pentru rolul lui James Bond dar el nu s-a aratat interesat sa ne aduca versiunea lui de agentul legendar.
Inca nu am aflat prea multe despre continuarea filmului. Ceea ce stim este ca Elba s-ar putea alatura unei echipe in care Robbie joaca rolul lui Harley Quinn dar nu am primit inca confirmare ca ticalosii din primul film o sa se intoarca si in a doua parte. Robbie, in tot acest timp joaca intr-un film spin-off despre Harley Quinn, in care se desparte de Joker, si devine independent.
Dupa ce Smith ne-a adus carisma si chimie ca Deadshot suntem siguri ca Elba este mai mult decat capabil sa ne aduca inapoi ticalosul cu o inima de aur.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *