Diverse

Nintendo anunta Labo VR set pentru Switch

Recomanda informatia!

Nintendo intra in realitatea virtuala dar nu in felul in care asteptam noi. Pe data de 6 martie a anuntat noutatea din gama Labo, accesorii DIY din carton, care transforma Nintendo Switch intr-un kit VR.
Ca si la trusele Labo anterioare exista mai multe optiuni din care putem alege. Pachetul principal VR costa $79,99, si include sase seturi din carton, de construit. Setul contine VR ochelari de protectie, un blaster, o camera si un elefant. La fel include un support de ecran si un ’’safety cap ’’.
Pentru cei care nu isi doresc sa cheltuie atatia bani exista inca un set incepator de baza, asta include doar VR ochelari si blaster, cu $39,99. Acesoriile suplimentare, cum ar fi elefant, pot fi achizitionate in urma, si separat la pretul de $20 pe set. Setul include software-ul Labo, pe care sunt jocuri, instructiuni pas-cu-pas, si modul ’’garage ’’ pentru construirea unui Labo.
’’Noi am vrut sa cream o experienta care incurajeaza atat interactiunile din lumea virtuala cat si cele din viata reala, printre jucatorii care incearca creatiile Toy-Con. ’’ explica Doug Browser, incoming Nintendo of America president.
Labo a debutat anul trecut, in aprilie cu primul accesoriu DIY. De atunci Nintendo ne-a adus cateva seturi noi si au introdus Labo in scoli, totusi compania a spus in trecut ca nu crede ca aceasta initiativa a atins potentialul maxim.
Nintendo a spus ca noul pachet ’’incurajeaza incercarea creatiilor Toy-Con in grup, asa ca toti din camera se pot alatura usor in distractie. ’’ compania continua: ’’ Ca sa ajutam si sa incurajam acest gameplay social, jucatorii pot introduce usor consola Nintendo Switch in camera Toy-Con VR si tinand-o la ochi pot explora numeroare jocuri si experiente. Nu este necesar sa il purtam pe cap.
Sa nu uitati ca acesta este doar un set de realitate virtuala Labo, nu o sa va permita sa jucati Breath of the Wild dintr-o data cu VR.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *