Diverse

Alegerea costumului de baie perfect

Recomanda informatia!

Cumpararea unui costum de baie poate fi o sarcina foarte frustranta pentru o femeie. Asta deoarece contrar a ceea ce afirma multe reviste de moda, nu toate femeile se simt sexy intr-un costum de baie. Ca femeie, trebuie sa stii daca ti se potrivesc mai mult chiloteii tanga sau bikini, daca ti se potrivesc costumele de baie cu mai mult material sau doar cu snururi si asa mai departe.

Majoritatea femeilor, indiferent de marimea care o poarta sau de cat de bine arata, au totusi dubii si nemultumiri de aspectul lor fizic. Acest tip de femei nu sunt tocmai incantate cand vine momentul in care trebuie sa mearga sa isi cumpere un costum de baie nou, fiindca alegerea unuia trebuie sa fie perfecta, sa nu scoata in evidenta parti care nu se vrea a fi scoase in evidenta.

Ceea ce multe femei nu stiu este ca de fapt chiar exista costumul de baie perfect, indiferent de marimea pe care o poarta. Si mai bine de atat, nu ar trebuie sa fie chiar asa de greu de gasit.

Exista femei care se simt foarte bine in costume de baie si in lenjerie sexy, aceste femei isi inteleg si isi cunosc bine corpul si chiar se simt atractive imbracand tinute sumare. Ideea este ca toate femeile, indiferend de marimea pe care o poarta se pot simti atractive in costumul de baie daca il aleg pe cel potrivit.

Cand alegi costumul de baie ia in considerare urmatoarele

Marimea este cel mai important aspect. Un costum de baie nu sta bine pe o femeie daca nu este pe marimea potrivita. Din pacate, femeile mai voluptoase se simt descurajate cand vine vorba de mers la shopping in vederea achizitionarii lenjeriei intime sau a costumelor Si pe de o parte se simt ignorate de producatorii acestor produse fiindca le vine greu sa gasesca marimea potrivita. In general, costumele de baie sunt facute dupa anumite tipare, adica cele care au coapsele mici, nici bustul nu-l au larg. Si viceversa. Insa sunt multe femei care au o marime mai mare in coapse si marime mica la bust. Sau invers. SI aici intervine marea problema in gasirea costumelor potrivite. Aici gasesti o serie de sfaturi pentru achizitionarea costumelor online.

Materialul din care este facut costumul este foarte important. Vrem sa fie un costum confortabil, dar totodata sa se usuce repede. Iar pe langa asta, nu trebuie sa ne irite pielea.

Pretul costumului de baie joaca de asemenea un rol important, fiindca multe dintre noi alegem articolele vestimentare si dupa pret.

Chiar daca cumpararea unui costum de baie ti se pare o sarcina dificila si inconfortabila, dupa ce ai gasit costumul potrivit vei fi foarte incantata de alegerea facuta si te vei simti mult mai sigura pe tine. Garantat!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *