Diverse

Narcis Teodor Godeanu, un om politic competent

Recomanda informatia!

Nascut in 1975,Narcis Godeanu este licentiat in stiinte juridice la Universitatea “Spiru Haret” ( 1995-1999), a absolvit un master in drept civil si comercial la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” (2000-2001), in 2008 tot in cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” a obtinut titlul de doctor in drept, iar doi ani mai tarziu a mai obtinut titlul de doctor in stiinte militare si informatii in cadrul Universitatii Nationala de Aparare, “Carol I”.

Din anul 2000, Godeanu a exercitat diverse functii in cadrul Universitatii ‘’Spiru Haret’’, timp de 2 ani a fost preparator universitar, apoi 3 ani ( din 2002 pana in 2005) a fost lector universitar si din 2011 pana in prezent este conferentiar universitar.

Titlurile lui Narcis Godeanu

Asa cum se poate deduce si din toate titluri pe care le are, Narcis Godeanu este un capabil. Acest lucru este dublat si de faptul ca in 2012 acesta lucre la Agentia Nationala pentru Rromi, iar in 2013, in urma unui concurs organizat la nivel national, juristul a castigat concursul si astfel a ocupat postul de director juridic al Curtii de Conturi a Romaniei.

In prezent Narcis Godeanu este membru al Partidului Miscarea Populara, fiind pe listele acestui partid pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. Pentru mai mulet informatii, urmareste-l pe Narcis Godeanu pe Twitter.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *