Sisteme si programe ERP de la LiveBill

Recomanda informatia!

Un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) reprezintă un complex de module software prin intermediul cărora se obține integrarea tuturor informațiilor disponibile într-o organizație, având drept scop optimizarea resurselor disponibile ale acesteia.

Ce este un sistem ERP

Sistemul ERP este instrumentul software care facilitează integrarea tuturor informaţiilor dintr-o organizaţie într-o platformă unică. Scopul ERP este să asigure transparenţa datelor în cadrul unei organizaţii şi să faciliteze accesul la orice tip de informaţie utilă în desfăşurarea activităţii.

Sisteme si programe ERP

ERP reprezintă un set de sisteme bazate pe arhitectura client/server dezvoltate pentru prelucrarea tranzacțiilor şi facilitarea integrării tuturor proceselor, din faza planificării proceselor, dezvoltării producției, până la relațiile cu furnizorii, clienții sau alți parteneri deafaceri. De specificat faptul ca programele ERP online si in cloud precum cele de pe Live Bill este considerată expresia cea mai fidelă a interdependenței dintre economic şi tehnologia informației. ERP reprezintă un sistem informaţional contabil bazat pe interfețe grafice utilizator, baze de date relaționale, limbaje de generația a IV-a, instrumente CASE şi arhitectură client/server. ERP este, la bază, un concept legat de managementul întreprinderii care vizează eficientizarea prin planificarea adecvată a resurselor, urmărire şi replanificare. Din acest punct de vedere, conceptul poate fi separat de ideea de sistem informatic. Din punct de vedere software, ERP reprezintă software-ul destinat managemen-tului întreprinderii, care ajută şi controlează sistemul managerial ERP.

Cum actioneaza aceste sisteme ERP

Un sistem ERP integrează din punct de vedere al datelor şi al fluxurilor de date toate componentele operaţiunilor de business. ERP acționeaza într-o organizației ca un instrument de asigurare a optimizării productivității și de reducere la maxim a procedurilor de realizare a serviciilor unei organizații într-un sistem unificat.Introducerea unui sistem ERP pentru a înlocui doua sau mai multe aplicatii independente elimina necesitatea unor interfețe externe pentru a asigura buna relaționare a aplicațiilor.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *