Sanatate-Medicina

Proctolog crema la un pret special pe Catena.ro

Recomanda informatia!

Proctolog crema contine trimebutina, care este un antispastic si ruscogenina, care are efecte venotonice (creste tonusul venelor) si vasculoprotectoare (creste rezistenta vaselor mici de sange).

De mentionat totodata ca Proctolog crema este utilizat pentru tratamentul simptomatic al durerii si mancarimii anale sau al fisurilor anale, in special in criza hemoroidala.

Nu utilizati Proctolog crema

-daca sunteti alergic (hipersensibil) la trimebutina, ruscogenina sau la oricare dintre celelalte componente ale Proctolog.

Aveti grija deosebita cand utilizati Proctolog

Daca simptomele nu cedeaza rapid, tratamentul trebuie intrerupt si se recomanda efectuarea unui examen proctologic. Tratamentul cu Proctolog trebuie sa fie de scurta durata si nu inlocuieste tratamentul specific al altor afectiuni anale.

Compozitie Proctolog crema: ruscogenina 0,5 g, trimebutina 5,8 g, excipienti q.s.ad. 100 g, conservanti (para-hidroxibenzoat de metil, para-hidro-benzoat de propril) Actiune terapeutica Trimebutina: asigura un efect spasmolitic, decontracturant al sfincterului anal intern, calmand durerea; are un efect anestezic local. Ruscogenina: asigura un efect tonic si protector vascular. Indicatii Proctolog cremaTratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase si pruriginoase anale, in special in criza hemoroidala si in fisuri anale. Doze si mod de administrare Unguent: 1-2 aplicatii pe zi.

Alte detalii despre Proctolog crema

Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Proctolog cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi. Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 2 zile. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *