Sanatate-Medicina

Afla cum sa te speli corect pe dinti

Recomanda informatia!

Bacteriile responsabile pentru afecţiunile gingivale produc o enzimă care interacţionează cu reziduurile anumitor proteine.

Organismul consideră aceste proteine drept intruşi, declanşând astfel un atac imunitar, au afirmat cercetătorii de la Facultatea de stomatologie a Universităţii din Louisville, SUA.

La pacienţii bolnavi de artrită, rezultatul este inflamarea cronică responsabilă pentru distrugerea ţesutului osos şi a cartilajului de la nivelul încheieturilor.

Studii anterioare au indicat faptul că afecţiunile gingivale au o incidenţă de două ori mai mare în rândul pacienţilor bolnavi de artrită reumatoidă. *

Cel mai usor mod de a fi sigur ca te speli corect pe dinti este un filmulet. Dar unde gasim aceste videoclipuri? Pe sensotv.ro gasesti tot ce tine despre afectiuni medicale stomatologice usor si rapid.

Multe, multe videoclipuri despre afectiuni stomatologice pe sensotv.ro. De la cum sa te speli pe dinti, pana la cum sa folosesti corect ata dentara, gasesti totul gratis si online pe sensotv.ro.

*sursa articol

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *