Animale

De ce e bine sa consumam lapte de capra

Recomanda informatia!

Laptele de capră este mai puţin alergic decât laptele de vacă, deoarece nu contine complecsi de proteine care stimulează reactiile alergice. O cana cu lapte de capră are aproximativ 500 mg de potasiu, un mineral esenţial în reglarea tensiunii sângelui, dar şi a funcţiilor inimii.

In laptele de capră se găseşte un aminoacid numit triptofan, care luptă împotriva stresului, depresiei şi insomniei. Laptele de capră fortifică organismul şi întăreşte imunitatea naturală în TBC (în special cu localizare pulmonară), anemii, dezechilibre hormonale cu pierdere în greutate, cancere în forme incipiente, convalescenţe, afecţiuni paratiroidiene care generează spasmofilii rebele la tratamente clasice, atrofii musculare, astenie de primăvară.

Laptele de capra il poti cumpara de pe piata sau, daca stai la casa, poti creste chiar cateva capre. Investitia nu e mare, iar beneficiile sunt uriase. vei avea nevoie de un adapost pentru animale si un mulgator de capre. Aparate de muls oi si capre ieftine am vazut la mai multe magazine online, dar cele de la Inox Center par foarte interesante.

Consumul preventiv de lapte de capră îi face pe cei bolnăvicioşi din fire să devină mai rezistenţi la virozele de sezon sau să suporte mai uşor eventualele îmbolnăviri contagioase, îi fereşte pe adolescenţi de epuizare fizică şi îi ajută pe copiii distrofici să se dezvolte normal.Spre deosebire de laptele de vacă, cel de capră conţine un acid organic puternic care s-a demonstrat că opreşte evoluţia cancerului aflat în stadiul incipient, dar are efecte benefice şi în unele cazuri terminale, cu metastaza osoasă.

*sursa

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *