Animale

Pet shop online – hrana pentru animale

Recomanda informatia!

Cumpararea de hrana pentru animale dintr-un magazin online aduce atat economie in buzunarul cumparatorului, dar si avantaje precum: transport gratuit, promotii, puncte cadou etc.

In mod obisnuit procurarea unui sortiment de hrana pentru animale de companie se face dintr-un magazin specializat. Acolo, dincolo de faptul ca putem vedea “pe viu” ce cumparam, avem si posibilitatea de a primi sfaturi, raspunsuri la intrebari, din partea unei persoane din domeniu. In mai toate pet shop-urile putem intalni un medic veterinar care ne poate indruma spre cele mai bune oportunitati pentru animalutul nostru de companie.

Hrana caini este un domeniu atent monitorizat de catre specialisti, mai ales in urma abundentei sortimentelor de pe piata. De aceea si noi, ca detinatori de animale de companie, trebuie sa fim foarte atenti si receptivi la sfaturile primite de la medicul veterinar, pentru a-i oferi catelului sortimentul de hrana care sa-i satisfaca atat ‘capriciile” dar, mai ales, nevoile calorice. Mancarea pentru caini se imparte deja in atat de multe categorii, incat un crescator la inceput de drum sigur va fi putin debusolat. 

Criteriile multiple de ierarhizare a hranei: dupa calitate (regular, premium, superpremium), dupa felul hranei (uscata, umeda), dar si dupa criterii medicale (hrana pentru intretinere, diete veterinare) sunt lucruri de luat in seama. Fiecare medic isi va sustine pledoaria in favoarea unui brand, motivandu-si alegerea si in functie de “pacient”. Este bine sa ascultati aceste sfaturi, sa-i expuneti medicului bugetul de care dispuneti pentru achizitia de hrana caini si impreuna cu el sa alegeti sortimentul optim care sa asigure cainelui o alimentatie corecta.

Dupa ce stiti ce trebuie sa cumparati, dupa ce verificati hrana (daca etse sau nu acceptata de catel) puteti sa va bucurati si de un confort propriu, Anume, sa faceti comenzile de hrana caini de pe computer, dintr-un pet shop online. Exista magazine online care ofera aproape toate sortimentele de hrana pentru caini, dar si magazine specializate pe unul sau doua branduri premium, cum ar fi hrana Hill’s si hrana Royal Canin. Cumparand online va puteti bucura de promotii deosebite, atentii din partea detinatorilor de petshop-uri online, dar si de livrari direct acasa, gratuit.

Si in cazul celeilalte categorii, hrana pisici, se intampla cam acelasi lucru, cu mentiunea ca cei care cresc pisici stiu foarte bine cat de pretentioase sunt acestea, dar si care sunt riscurile unei hraniri ineficiente. De aceea si in acest caz se impune, pentru cei care sunt la inceput de drum ca si crescatori de pisicute sa acorde o mare atentie hranei, alegerii acesteia. Nu intotdeauna ce este cel mai scump este si cel mai bun, la fel cum nici hrana cea mai ieftina este si cea mai buna, ca oricum pisica nu stie ce mananca… Trebuie facut un minim de efort initial pentru a nu avea probleme mari ulterior. Tratamentele veterinare sunt destul de costisitoare si n-am vrea ca pe langa banii cheltuiti pentru deparazitare, sterilizare, vaccinare etc. sa fim nevoiti sa cheltuim si mai mult pentru refacerea dupa o boala asociata unei nutritii incorecte.

Sfatul nostru se indreapta, astfel, catre realizarea procesului de hrana pentru animale prin doi pasi: 1. vizualizarea produselor intr-un pet shop clasic, unde ne si putem informa si 2. comenzile efective sa se faca dintr-un pet shop online, atunci cand stim ce vrem sa cumparam, pentru a putea beneficia de cele mai bune oferte.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *