Cateva diferente intre iubitorii de pisici si de caini

Recomanda informatia!

Ai impresia ca toti iubitorii de animale se aseamana? Ei bine, nu e chiar asa. Ai fi suprins sa afli cat de multe diferente exista intre iubitorii de caini si cei de pisici. Iti prezentam cateva dintre ele in acest articol.

Iubitorii de caini sunt mai extrovertiti.

Iubitorii de caini- cu 15% mai succeptibili de a fi extrovertiti.

Iubitorii de pisici- cu 11% mai succeptibili de a fi introvertiti.

Se pare ca proprietarii de pisici sunt… mai culti. Da, conform studiilor relalizate de catre cei din Wisconsin, peste 40% din proprietarii de caini au o diploma universitara, in timp ce doar 38% dintre proprietarii de caini au o diploma universitara.

Si se pare ca mai multe femei celibatare, in jur de 30% au pisici, in timp ce stapanii de caini sunt in jur de 24%.

De asemeea, cei care adora pisicile sunt mai casnici, mai lenesi si adora placerile oferite de statul in casa. Raman cu mare placere la ei in casa si adora cel mai mult pe lumea asta sa citeasca si sa se uite la filme. Cei care au pisici adora filmele fantastice, SF si desene,e animate, in timp ce proprietarii de caini adora povestile de iubire si filmele in care sunt caini, bineinteles.

In schimb, se pare ca proprietarii de caini sunt mai energici si mai responsabili. Si uneori sunt autoritari si cel mai adesea, mai putin nevrozati decat cei care detin pisici. In plus, respecta mult mai usor si mai repede regulile.

De asemenea, proprietarii de caini sunt mai familisti si nu sunt celibatari. Dar sunt si mai sociabili si mai deschisi fata de cei din jur. Iar pe retelele sociale, au in medie cu 26 de prieteni mai multi fata de cei care au pisici. Ambii prefera contactul cu ceilalti, cu cei din jur, dai iubitorii de caini sunt mult mai deschisi si mai sociabili.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *