Animale

Destinatii de vacanta…cu cainele

Recomanda informatia!

Atunci cnad avem un animal de companie este destul de greu sa ne despartim de el pe timp de vacanta. In timp ce unii prefera sa il lase in grija cuiva in timpul vacantei, altii nu vor ezita sa isi ia cu ei animalul de companie in vacanta. Insa trebuie sa stii unde poti merge cu un caine in vacanta, nu peste tot sunt permise animalele de companie.

Cu cainele in vacanta in Grecia. Daca iti doresti o vacanta in strainatate pentru a profita de aerul Mediteranei impreuna cu cainele tau, Grecia este o optiune potrivita. De ce Grecia? Deoarece in Grecia cainii sunt admisi peste tot in exterior, inclusiv pe plaja, atata timp cat sunt tinuti in lesa si sub supravegherea stapanului care va fi apt sa prezinte pasaportul in caz de control. In interior (hoteluri, restaurante) cainii nu sunt acceptati peste tot, de aceea cel mai bine este sa te informezi in prealabil.

Spania – Barcelona si Costa Brava. Multa vreme criticata pentru faptul ca interzice accesul cainilor pe plaja, Barcelona a schimbat putin regulile. Plaja Llevant este acum dotata cu 1200 de metri patrati spatiu dedicat cainilor. Celelalte plaje raman interzise cainilor intre 1 aprilie-30 octombrie dar pot sa alerge in voie in cele 107 spatii care le sunt dedicate in oras. In Costa Brava, cainii sunt autorizati pe cateva din cele mai frumoase plaje precum Playa de la Rubina la Rosas, la 160 de kilometri distanta de Barcelona.

Italia. Exista mai multe plaje pentru caini in Italia care nu se multumesc cu faptul de a fi « plaje pentru caini ». In aceste spatii canine totul este prevazut pentru confortul cainelui si al stapanului sau. Prezenta unui dog-sitter, salon de infrumusetare canina sau cursuri de inot pentru caini. Printre aceste plaje amintim Dog Beach la San Vincenzo in Toscana,  Beach 33 la Rimini, Baubeach (Parcul natural Baucountry) la Rome Fiumicino, Bau Bau Village (Albisola Mare) la Savone sau Spiaggia del Poetto in apropiere de Cagliari in Sardinia.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *