Animale

Cele mai bune pisici de apartament

Recomanda informatia!

Din ce in ce mai multe familii decid sa cumpere sau sa adopte un animal. Nimic suprinzator in acest lucru dat fiind faptul ca beneficiile detinerii unui animal de companie depasesc dezavantajele. Fara indoiala, vedeta animalelor de companie este pisica, reusind sa cucereasca o multime de inimi, depasind lejer cainele in cadrul unui clasament intocmit de specialisti.

Felinele se adapteaza mult mai usor la viata de interior decat un caine cat si orelor de munca a stapanilor sai. Exista, in egala masura, rase de pisici care se adapteaza mai bine vietii de apartament decat altele. Iata care sunt acestea.

Pisica persana. Aceasta pisica prezinta un comportament afectuos, necesita destul de multa atentie din partea stapanului si nu este neaparat pisica ideala daca ai obiceiul sa petreci mult timp la munca sau in afara apartamentului. Pisica persana are blana destul de lunga, necesita intretinere zilnica. Daca iti este teama ca nu vei reusi sa o ingrijesti in mod corespunzator poti opta pentru o rasa similara, Exotic Shorthair, cu o blana mai scurta.

Albastru de Rusia. Albastru de Rusia este pisica ideala pentru un celibatar deoarece este extrem de afectuoasa si independenta. Va veni sa te salute din momentul in care intri in casa iar daca esti plecat va sta linistita sa te astepte. Are o blana gri-argintie magnifica, un caracter bland si jucaus. Caracterul sau este ideal pentru viata la apartament.

Ragdoll. Este vorba despre una din cele mai calme rase de pisici existente, ar putea fi catalogata drept o pisica de sufragerie atat este de simpatica, linistita si afectuoasa. In plus, aceasta rasa de pisica este perfect adaptata vietii de apartament.

British Shorthair. British Shorthair este o rasa similara Albastrului de Rusia, este vorba despre o pisica care apreciaza viata de interior si se adapteaza perfect spatiului si orarului stapanului sau. O rasa extrem de linistita si afectuoasa care te va umple zi de zi de bucurie.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *