Animale

Cele mai bune alimente naturale pentru cainele tau

Recomanda informatia!

Alimentele fetis din cadrul medicinei naturale contin o paleta larga de substante (vitamine, minerale, antioxidanti, enzime) care lucreaza in sinergie pentru o mai buna asimilare a nutrientilor de catre corpul cainelui. De folosit prin rotatie, saptamanal, cate una sau cate doua.

Drojdia de bere. Bogata in vitamina B si acizi aminati, drojdia de bere este pe placul cainilor care o consuma ca pe bonboane. Se poate oferi sub forma de pudra sau sub forma de cubulete. Acest supliment provenit din malt beneficiaza de un numar mare de minerale (magneziu, zinc, fosfor) si de proteine (40%) care stimuleaza vitalitatea pielii si blana cainelui va fi mai stralucitoare. Intervenind in dezvoltaea musculara, drojdia de bere sporeste rezistenta cainelui. Asociata cu usturoi, indeparteaza paraziiti (viermi, pureci). Dozaj : o lingurita la o greutate de aproximativ 13,5 kilograme.

Pulbere de orz verde. Atunci cand este inca verde, chiar inainte de ciclul de reproducere, orzul contine enzime utile pentru digestie, antioxidanti, vitamine si in jur de 20 de tipuri de acizi aminati. Are un continut ridicat de clorofila care face din ea un bun agent de curatare a organismului. Antioxidantii au proprietatea de a incetini procesul de imbatranire celulara. Enzimele optimizeaza functionarea sistemului digestiv. Dozare : in jur de 500mg/zi pentru un caine de 20 de kilograme.

Probioticele. Este vorba despre familia de bacterii (bifi dus, acidophilus), esentiale sanatatii sistemului digestiv. Reprezinta un veritabil suport pentru sistemul imunitar si sunt interesante pentru cainii care sufera de infectii sau pentru cei care urmeaza un tratament cu antibiotice. Probioticele sunt disponibile sub forma de pastile, in forma lichida sau sub forma de pudra.

Germenii de grau. Bogat in vitaminele B si E, germenele de grau este ideal pentru caini. O lingura pentru o greutate de 13,5 kilograme este recomandarea specialistilor. Nu depasiti doza deoarece cainele risca sa se ingrase.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *