Animale

Ce animale de companie poti alege pentru un copil?

Recomanda informatia!

Daca animalele de companie sunt alegerea perfecta pentru adulti, pentru copii cu atat mai mult. Animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai copiilor de la o anumita varsta.

Un caine, o pisica sau un iepure reprezinta deci cel mai bun compagnon pentru un copil care ii ajuta sa se distreze si sa dezvolte o adevarata personalitate. Pe scurt, avantajele sunt numeroase. Dar, trebuie in acelasi timp sa faci cea mai buna alegere.

Cainele. Este cea mai buna alegere atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cainele este un animal foarte fidel si foarte protector. Alaturi de un caine, copiii vor reusi sa fie mai dinamici. Poti alege in functie de personalitatea copilului, un Labrador, un Golden Retreiver, un Bichon si multe alte rase. Pe langa faptul ca sunt foarte afectivi si activi, sunt si cei mai protectori.

Iepurele. Este din ce in ce mai popular in ultimii ani. Iepurii sunt adorabili si cei mai dulci. Adora sa fie mangaiati deci sunt cea mai buna alegere pentru copii. Iepurii ii invata pe copii cum sa fie afectuosi. Sunt inteligenti, se adapteaza foarte usor mediului si pot lega o adevarata relatie de incredere cu copiii. In plus, nu au nevoie de foarte mult spatiu.

Pisica. La fel ca si iepurasii, pisicile adora mangaierile. Sunt micute, adorabile, jucause si foarte inteligente. Se inteleg foarte bine cu copiii si pot sa fie si foarte protectoare in acelasi timp.

Porcusorii de Guineea. Sunt tandri si afectuosi cu toata lumea. Unii sunt de parere insa, ca « vorbesc mult ». Dar sunt alegerea ideala pentru copii, indiferent de caracterul lor. Trebuie insa putina rabdare pentru a reusi sa ii imblanzesti sau sa ii dresezi, dar merita. Sunt potriviti pentru copii de la 4-5 ani.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *