Animale

Cele mai frumoase rase de pisici

Recomanda informatia!

Sunt frumoase, sunt elegante, sunt lipicioase… pisicile de rasa incanta privirile tuturor. Iata care sunt rasele de pisici pretendente la titlul de cea mai frumoasa sau cea mai sic pisica.

Bengal, cea mai indrazneata. De la pisica leopard si-a pastrat doar musculatura si blana cu pete. Inteligenta, temerara si foarte draguta, pisica din rasa Bengal este foarte frumoasa si merita un loc pe podium.

Pisica Persana, cea mai pretioasa. Cu blana sa opulenta, pisica Persana este cea mai reprezentata rasa din lume. Este o pisica cu un caracter placid, care a fost foarte multa vreme preferata in concursurile feline sau curtile regale.

Pisica Norvegiana, cea mai cuminte. Aceasta pisica mare, cu blana de lungime medie, seduce prin calmul si forta sa. A fost recunoscuta de Loof (Cartea oficiala a originilor pisicilor) in 1976 sub numele de “Skogkatt” (pisica de padure).

Ragdoll, cea mai pacifica pisica. Numele sau inseamna papusa de carpe. Este o pisica linistita cu o personalitate puternica insa, cu blana de lungime medie, dar care nu necesita o ingrijire specifica.

Maine Coon, cea mai populara. Este o pisica cu o statura impozanta, cea mai mare dintre rasele de feline, cu o puternica musculatura, cu labute de leu.

British shorthair, cea mai discreta. Capul, ochii si soldurile ii sunt rotunde! Aceasta pisica, care isi datoreaza numele originilor sale londoneze, a mostenit un caracter discret si o voce blanda. Prezenta fara a fi intruziva, este calma.

Birmaneza, cea mai seducatoare. Cu ochi turcoaz, blana matasoasa si labe de catifea, birmaneza este o fermecatoare innascuta. Aflata pe locul 2 pe podiumul preferintelor, este o pisica calma si afectuoasa. Nascuta din uniunea dintre un persan si un siamez, a pastrat moliciunea primului si blana celui de-al doilea.

Sphynx, cea mai speciala. Este unica, atat in ceea ce priveste aspectul, cat si caracterul. Este o pisica extravaganta, dar si afectuoasa.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *