Cum sa te reconectezi cu partenerul tau dupa ce aveti copii

Recomanda informatia!

In primul rand: Acesta nu este un alt articol care va spune pur si simplu „sa mergeti intr-o noapte la o intalnire”.
Nimic impotriva intalnirile pe timp de noapte. Cei mai reusite va pot aminti de ce v-ati indragostit de sot sau partener in primul rand.

Sau pot implica o privire reciproca intr-o seara lipsita de somn in timpul unei mese scumpe, in timp ce arunci o privire intermitenta la telefonul tau pentru actualizari ale babysitter-ului.

Daca noptile de intalnire nu functioneaza pentru tine sau daca te-ai chinuit sa-ti pastrezi intimitatea luni intregi – sau chiar ani – dupa ce ai copii, iata cateva moduri diferite de a ramane aproape de sot / partener, in ciuda stresurilor si frustrarilor de parinte.

Incercati sa nu deveniti plini de satisfactie.
La fel cum nu a existat niciodata un moment perfect pentru a avea copii, rareori va exista un moment perfect pentru a relansa o legatura cu partenerul.

Este usor sa lasati relatia romantica la o parte: „Sa trecem mai intai prin antrenamentele de somn”. Sau: „De indata ce revin la forma de dinainte ” sau: „Poate cand sunt mai putin obosita”.

Apoi vine iarna. „Toti sunt bolnavi din nou? Sa asteptam pana ne vom vindeca”
Dar daca astepti, spun specialistii, redobandirea intimitatii poate deveni din ce in ce mai dificila.

Incetiniti si incepeti din nou.
Daca ai avut o nastere vaginala, tu si partenerul tau va puteti astepta sa incepeti sa faceti relatii sexuale inca de la sase saptamani dupa nasterea copilului, daca ati fost eliberat fizic de acest lucru.

Pentru unele cupluri, acest lucru semnaleaza „ceasul este acum bifat”, a spus Emily Nagoski, autorul „Vino ca tine: Stiinta noua surprinzatoare care iti va transforma viata sexuala”.
Dar multe femei pur si simplu nu vor fi gata atat de devreme. Si asta este O.K.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *