Sex-Relatii-Copii

Intarzierea ejacularii | Prolong | Ejaculare precoce

Recomanda informatia!

Ejacularea precoce este cea mai comuna disfunctie sexuala intalnita in zilele noastre. Se manifesta prin ejacularea barbatului la foarte putin timp dupa penetrare sau chiar inainte de penetrare. Ejacularea precoce poate fi intalnita la orice varsta, iar cauze precum stresul cotidian, diabet, afectiuni ale prostatei cresc numarul barbatilor care sufera de aceasta disfunctie.

Cauzele ejacularii premature sunt multimple si variate. Aceasta poate aparea din cauza stresului cotidian, a anumitor afectiuni, a lipsei de experienta, a fricii de nereusita. Conform studiilor majoritatea cazurilor apar din cauza lipsei de experienta sexuala si anxietatea din timpul actul actului sexual.

Din fericire ejacularea rapida este foarte usor de tratat prin diferite metode de autostimulare sau prin intermediul pilulelor. Bazat pe ingrediente 100% naturale, Prolong este unul dintre cele mai eficiente produse care ajuta in combaterea ejacularii precoce. Pilulele Prolong sunt o imbinare de plante medicinale si vitamine care au efect imediat in intarzierea ejacularii, astfel ca vei putea avea parte de placeri prelugite avand pe deplin controlul ejacularii. Luat sub forma de tratament, dupa numai 3 luni de zile rezultatele sunt permanente.

Pilulele pentru ejacularea precoce Prolong nu te ajuta doar in intarzierea ejacularii, ci iti imbunatatesc per total viata sexuala. Ingredientele sale actioneaza asupra organismului sigur si fara efecte secundare, avand ca efect eliminarea ejacularii precoce, cresterea libidoului, cresterea increderii in sine si o imbunatatire semnificativa a actului sexual.

Prolong este un remediu sigur, cu efect imediat, care nu prezinta efecte secundare si mai mult decat atat, nu necesita prescriptie medicala. Cu doar 2 pilule pe zi, in 3 luni problema ejacularii premature va fi eliminata definitiv.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *