Turism

Ghidul strazilor din Bucuresti

Recomanda informatia!

Harta Bucuresti este o aplicatie dedicata tuturor persoanelor care doresc sa afle detalii despre orasul Bucuresti oferind o localizare exacta si precisa in special despre rute auto, strazi, obiective turistice, parcuri. Orice locatie ai cauta o poti gasi foarte usor datorita formularului de cautare care are implementata functia de autosugestie a termenului pe care il cauti.

Cu alte cuvinte, doar accesati harta-bucuresti.info si completati cu adrese de strazi, numere postale, adrese firme, nume firme campurile formularului de cautare pentru a se afisa informatii detaliate despre locatie, mijloace de transport, distanta pana la destinatie, pretul calatoriei daca folositi propriul autoturism si poate cel mai important aspect, un plus al acestei aplicatii: afisarea traficului in timp real. Astfel pe harta Bucuresti online fiecare strada, bulevard este marcat cu culorile rosu, galben, verde in functie de gradul de aglomeratie in traficul rutier. Astfel poti alege rute alternative mai putin aglomerate pentru a ajunge la destinatie intr-un timp optim.

Acest ghid al strazilor din Bucuresti poate fi accesat in orice perioada a zilei, de pe orice device care are o conexiune la internet. In cazul in care ruta auto configurata automat este aglomerata (marcata cu rosu) va incurajam sa folositi mijloacele de transport in comun. Cel mai eficient, curat si rapid o reprezinta reteaua de metrou din Bucuresti pentru care v-am pregatit harta metrou online.

Functionalitatea este la fel de usoara, similara cu harta Bucuresti, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati statia de pornire si cea de sosire, imediat rezultatul oferindu-va urmatoarele date: magistrala / linia pe care trebuie sa mergeti, numarul de statii pana la destinatie, ora exacta cand trenul ajunge in statie si durata totala a calatoriei.

De ce ne ajuta Harta Bucuresti?

In primul rand, pentru turisti, aceasta aplicatia vine in ajutorul lor, deoarece este mult mai usor si simplu de utilizat o harta online accesibila de peorice device, fata de una normala. Aflati imediat locatia unde va aflati si locul unde doriti sa ajungeti. Pe harta interactiva va fi trasat cu culoarea albastra traseul de urmat. Mai apoi, fiecare decide mijlocul de transport pe care il va utiliza, fie o masina inchiriata, metroul sau chiar pe jos, daca distanta va permite. Cat despre locuitorii Capitalei sau cei care vin din provincie cu autoturismul personal, o harta online va fi de mare ajutor pentru a se descurca in trafic, intr-un timp util.

Pentru ca aplicatia sa fie completa aceasta include widgetul de vreme care afiseaza temperatura maxima si minina din ziua curenta, plus urmatoarele 2 zile. Va multumim ca ati ales harta Bucuresti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *