Cum alegem casa de pariuri potrivita

Recomanda informatia!

Sa avem inspiratie in pariuri si sa stim sa pariem nu e totul. Trebuie de asemenea sa stim si cum sa alegem cele mai bune case de pariuri pentru a putea avea succes.

Exista foarte multe agentii de pariuri, atat in mediul online cat si in cel fizic. Insa ceea ce le deosebeste intr-adevar sunt cotele meciurilor si combinatiile de pariuri permise. Ba mai mult de atat, sunt unele agentii care te limiteaza la suma de bani pe care vrei sa o pariezi.

Principalii factori care diferentiaza casele de pariuri:

-Cotele la meciuri. Cotele sunt foarte importante, fiindca pentru a ni se calcula profitul, cotele sunt inmultite intre ele. Iar cu cat cotele sunt mai mari, cu atat si noi castigam mai mult.

-Meciurile disponibile. Trebuie stiut faptul ca nu toate agentiile sportive ofera posibilitatea sa pariezi pe orice meci. Unele agentii evita meciurile din ligile inferioare. Motivele pentru care le evita sunt diverse, insa un parior adevarat prefera sa parieze pe meciuri din ligile inferioare decat pe cele din primele ligi de fotbal, unde exista tot felul de surprize.

-Sistemele de pariere. Foarte multi pariori isi aleg agentiile de pariuri in functie de sistemele pe care acestea le ofera. Daca de exeplu, la SportingBet gasim combinata “intre 2 si 5 goluri”, ei bine, la Bet365 nu gasim aceasta varianta de pariere la meciurile de fotbal. Prin urmare, inainte de a-ti dechide un cont, asigura-te ca beneficiezi de tipul de pariu pe care il folosesti de obicei. Un parior cu vechime are propriile sale sisteme eficiente de a paria si va sti sa aleaga agentia potrivita.

-Bonusurile de “Bun venit”. Bonusurile oferite pentru deschiderea unui cont nou la o casa de apriuri online sunt de altfel un aspect foarte influentabil in randul pariorilor. Si este clar ca…cu cat este bonusul mai mare, cu atat tanjim mai mult dupa acea casa de pariuri.

Acestea fiind spuse, ar trebui sa va fi format o idee si sa stiti cum sa alegeti agentia potrivita pentru a paria, atat online, cat si in mediul fizic. Doar sa pariati responsabil!

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *