Mbappé, inca o deceptie

Recomanda informatia!

Unui sportiv nu i se poate reprosa faptul ca nutreste prea multe ambitii. Insa, in cazul lui Kylian Mbappé se poate observa putina aroganta in glas atunci cand declara va vrea sa castige tot. Si, ca si atacant, are un singur scop, acela de a marca.

Sambata, in meciul impotriva Ungariei, jucatorul PSG a esuat din nou, nu a reusit sa se ridice la inaltimea ambitiilor sale. Si asta nu din cauza ca Gulacsi nu mai are reflexe. Portarul ar fi vrut cu siguranta ca Kylian Mbappé sa suteze spre poarta sa. Dupa o dubla interventie extraordinara a lui Peter Gulacsi in care a reusit sa ii opreasca pe Benzema si pe Griezmann sa marcheze, Mbappé a fost urmatorul care a dat rateu, lovitura sa de cap s-a dus putin peste poarta, cateva minute mai tarziu.

Unul din cei mai buni din Liga 1 in sezonul 2020-2021 cu numai putin de 27 de goluri (pentru al treilea sezon consecutiv de altfel), Mbappé avea toate sansele sa continue la fel de bine. Insa nu a reusit sa faca mare lucru din ce si-a propus.

Cu doua goluri inscrise in ultimele zece partide jucate, impotriva Tarii Galilor pe data de 2 iunie (3-0) si in Croatia (1-2) in cadrul Ligii Natiunilor pe data de 20 octombrie 2020, Mbappé afiseaza 17 goluri in 46 de intalniri. Mult mai putin decat in sezoanele precedente.
In plus, Mbappé inca se mai intreaba daca PSG este cel mai potrivit club pentru progresul sau profesional pe viitor. Insa a declarat ca nu se va grabi sa ia o decizie deoarece trebuie sa fie atent, sa ia cea mai buna decizie.

De cealalta parte, oficialii de la PSG au declarat ca incearca sa rezolve situatia contractuala a lui Mbappé, atacant dorit in special de echipa Real Madrid.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *