Turism

Calculator distante rutiere Romania aplicatie gratuita

Recomanda informatia!

Vrei sa pleci la drum, fie vacanta ori in interes de serviciu, insa nu cunosti detaliile drumului? In cazul in care nu ai timp de pierdut si doresti sa afli o estimare rapida a costului calatoriei, distanta de parcurs ori timpul optim in care vei ajunge la destinatie, calculator distante rutiere este un tool usor de folosit si gratuit.

Creata special pentru a fi utilizata in orice moment, aceasta aplicatie poate fi accesata de pe orice platforma, din orice zona a Romaniei si nu numai.

Principale atu-uri sunt: rapiditatea cu care se incarca, este prietenos indiferent de device-ul pe care il folosesti (telefon, tableta, desktop), calculeaza ruta in functie de conditiile de trafic si iti estimeaza pretul calatoriei. In plus functioneaza ca un GPS, cu usurinta iti indica, pe o harta interactiva, ruta pe care urmeaza sa o parcurgeti.

Un plus al acestei aplicatii este dat de posibilitatea de a adauga opriri si noi destinatii in ruta initiala. Pe harta interactiva veti gasi obiective turistice din zona, benzinarii si restaurante. Pentru a fi sigur ca toate detaliile au fost puse la punct inaintea plecarii, urmariti din nou traseul, vizualizandu-l pe harta pentru a va ajuta sa nu mergeti pe un drum gresit.

In ceea ce priveste calcularea timpului estimat de parcurs, instrumentul nostru nu ia in considerare opririle necesare pentru distantele lungi, acestea sunt, prin urmare, adaugate la timpul total calculat al traseului.

Va multumim ca ati ales calculator distante rutiere si va dorim drum bun!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *