Masini

Audi RS Avant – toate informatiile

Recomanda informatia!

Aceasta restilizare reprezinta o simpla imbunatatire a break-ului. Puterea si performantele raman aceleasi, nici mai multe, nici mai putine. La inceput de luna octombrie, Audi GmbH a dezvaluit noul Audi RS 4 Avant restilizat. Aceasta versiune restilizata are meritul de a gazdui noul sistem de exploatare MMI touch si beneficiaza de cateva schimbari estetice care o infrumuseteaza.

Un model care ramane fidel lui V6. Audi RS 4 Avant poate beneficia de motorul V6 2.9 TFSI bi-turbo de 450ch. Cuplul maxim de 600 nm este obtinut intre 1900 si 5000 tr/min. Exercitiul prin care ajunge de la 0 la 100km/h este efectuat in 4,1 secunde. Viteza maxima este de 250km/h. Ca de obicei la Audi Sport GmbH, este posibil ca viteza maxima sa ajunga la 280km/h datorita unui pachet dinamic RS diponibil optional. Performantele lui Audi RS4 Avant restilizat nu au evoluat.

Motorul V6 este asociat cu o cutie triptonica care transfera puterea transmisiunii integrale quattro. In timpul unui condus normal, 60% din cuplu este trimis in spate. Apoi, in functie de conditii, sistemul este capabil sa livreze pana la 70% in fata si 80% in spate pentru o motricitate mai buna. In ceea ce priveste conduita sportiva, controlul cuplului franeaza lejer rotile interioare si aduce un plus de cuplu rotilor exterioare.

Conducatorul are posibilitatea de a modifica comportamentul break-ului sau prin intermediul Audi drive select. Poate alege din urmatoarele moduri – confort, dinamic, RS1 si RS2 care sunt complet personalizabile. Aceste moduri influenteaza functionarea motorului, transmisia, directia, suspensia si sunetul motorului.

Schimbari estetice subtile. Calandrul Singleframe al lui RS 4 Avant nu are un cadru. Semnatura luminoasa a fost regandita, fie ca este vorba de partea din fata, fie ca este vorba de partea din spate. Interiorul primeste ecranul MMI touch de 10,1 inchi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *