Audi RS Avant – toate informatiile

Recomanda informatia!

Aceasta restilizare reprezinta o simpla imbunatatire a break-ului. Puterea si performantele raman aceleasi, nici mai multe, nici mai putine. La inceput de luna octombrie, Audi GmbH a dezvaluit noul Audi RS 4 Avant restilizat. Aceasta versiune restilizata are meritul de a gazdui noul sistem de exploatare MMI touch si beneficiaza de cateva schimbari estetice care o infrumuseteaza.

Un model care ramane fidel lui V6. Audi RS 4 Avant poate beneficia de motorul V6 2.9 TFSI bi-turbo de 450ch. Cuplul maxim de 600 nm este obtinut intre 1900 si 5000 tr/min. Exercitiul prin care ajunge de la 0 la 100km/h este efectuat in 4,1 secunde. Viteza maxima este de 250km/h. Ca de obicei la Audi Sport GmbH, este posibil ca viteza maxima sa ajunga la 280km/h datorita unui pachet dinamic RS diponibil optional. Performantele lui Audi RS4 Avant restilizat nu au evoluat.

Motorul V6 este asociat cu o cutie triptonica care transfera puterea transmisiunii integrale quattro. In timpul unui condus normal, 60% din cuplu este trimis in spate. Apoi, in functie de conditii, sistemul este capabil sa livreze pana la 70% in fata si 80% in spate pentru o motricitate mai buna. In ceea ce priveste conduita sportiva, controlul cuplului franeaza lejer rotile interioare si aduce un plus de cuplu rotilor exterioare.

Conducatorul are posibilitatea de a modifica comportamentul break-ului sau prin intermediul Audi drive select. Poate alege din urmatoarele moduri – confort, dinamic, RS1 si RS2 care sunt complet personalizabile. Aceste moduri influenteaza functionarea motorului, transmisia, directia, suspensia si sunetul motorului.

Schimbari estetice subtile. Calandrul Singleframe al lui RS 4 Avant nu are un cadru. Semnatura luminoasa a fost regandita, fie ca este vorba de partea din fata, fie ca este vorba de partea din spate. Interiorul primeste ecranul MMI touch de 10,1 inchi.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *