Diverse

Novum Invest iti ofera apartamentele ideale in Nerva Traian

Recomanda informatia!

Tu si familia ta aveti nevoie de un apartament care va ofera toate necesitatile de zi cu zi pentru o cat mai buna experienta in familie. Aveti nevoie ca acesta sa fie intr-o zona buna si sa aiba in apropiere toate serviciile necesare pentru a iti usura cat mai mult viata.

Apartamentele din Nerva Traian, amplasate in una din cele mai bune zone ale capitalei

Apartamentele noi din Nerva Traian sunt situate intr-o zona in apropiere de centrul orasului, fiind la cateva sute de metri de o artera rutiera principala a Bucurestiului, avand in apropiere statia de metrou Timpuri Noi, dar si numeroase statii de RATB si tramvai. Aceste apartamente noi din Nerva Traian sunt in apropiere de unele din cele mai mari parcuri din Bucuresti, astfel fiind situata intr-o zona cu un grad mai scazut de poluare. Are in proximitate centrul comercial Bucuresti Mall dar si scoli, gradinite si facultati precum si supermarketuri, spalatorii auto, clinici medicale si alte institutii de interes zilnic. Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest este recunoscut pentru constructiile de calitate, acestea au o structura de rezistenta consolidata find incadrata in categoria A1, A2 fiind rezistente la miscari statice, dinamice si chiar si cele seismice. Fundatia este din cadre de beton armat de B350 si B400 si zidariile interiaore si exterioare sunt din caramida Porotherm de 20 respectiv 25 cm si o izolatie cu polistiren de 10 cm.

Novum Invest te lasa sa iti alegi propriile finsaje interioare la apartamentele noi din Nerva Traian

La achizitionarea de apartamente noi din Nerva Traian, clientul isi alege propriile finisaje interioare de cea mai buna calitate si poate alege din sute de modele, de la culoarea parchetului si pana la modelul gresiei sau culoarea peretelui. Fiind dezvoltator imobiliar, Novum Invest, nu percepe comision la achizitionarea de apartamente din Nerva Traian. Poti lua un imobil prin programul “ Prima Casa”, prin credit ipotecar, prin plata in numerar sau prin parteneriat cu BCR. Poti alege inte garsoniere sau apartamente cu 2 sau 3 camere, cele mai moderne si elegante dupa piata. Cu Novum Invest esti sigur ca vei fi tratat cum tebuie si ca iti va fi oferit cele ma bune apartamente pe care acestia le detin datorita experientei de peste 7 ani in imobiliare, cu 8 proiecte finalizate si alte 4 in curs de desfasurare si cu peste 325 de apartamente vandute.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *