Narcis Godeanu crede ca politicienii trebuie sa ajute oamenii

Recomanda informatia!

Narcis Godeanu este un tanar politician de 39 de ani din judetul Arges ce a detinut multe functii importante pana acum. Acesta a lucrat in cadrul Agentiei Nationale pentru Rromi iar apoi a castigat un concurs organizat la nivel national pentru ocuparea postului de director juridic la Curtea de Conturi.

Narcis Godeanu a reconstruit casa unei familii cu noua copii

In ciuda functiilor inalte detinute, Narcis Godeanu nu s-a izolat de comunitate ci chiar s-a implicat activ pentru a-i ajuta pe cei care care aveau nevoie de acest lucru. Dovada in acest sens sta faptul ca in urma cu cativa ani Narcis Godeanu a ajutat o familie numeroasa cu noua copii din judetul Arges. Aceasta familie nevoiasa se afla intr-o situatie disperata, intrucat se apropia iarna iar casa in care locuiau nu avea un acoperis care sa ii protejeze de frig sau zapada.

Impreuna cu politicianul Mircea Andrei, Narcis Godeanu a reconstruit acoperisul familiei cu noua copii, iar cei 11 membri ai familiei au avut in timpul iernii un acoperis deasupra capului. De remarcat ca cei doi politicieni, Narcis Gdoeanu si Mircea Godeanu, au suportat integral reparatiile din buzunarul propriu.

Ce isi propune Narcis Godeanu pentru viitor

In prezent Narcis Godeanu isi continua cariera politica, fiind pe lista Partidului Miscarea Populara pentru alegerile europarlamentare de anul acesta, alaturi de politicieni consacrati precum Teodor Baconschi sau Cristian Preda. Pentru mai multe informatii despre activitatile lui Narcis Godeanu puteti consulta pagina de LinkedIn. In ceea ce priveste planurile de viitor si strategia politica, Narcis Godeanu spera sa ramana acelasi politician simplu ce nu a uitat de unde a plecat.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *