Calculatoare

Despre tastatura de laptop Toshiba C660

Recomanda informatia!

Calculatorul portabil este un calculator electronic mic, care poate fi utilizat oriunde: la birou, acasa, la scoala, la cafenele. Cele mai raspandite tipuri de calculatoare portabile sunt laptop-ul si versiunea lui mai mica, notebook-ul. In zilele noastre tot mai multi oameni prefera laptop-ul in favoarea calculatorului de birou pentru ca este mai mic, nu ocupa spatiu mult in casa, este portabil si poate fi folosit in orice pozitie, nu doar sezand pe scaun la birou. Pe langa ecran, touchpad, difuzoare, dvd-rom sau cd-rom, baterie, la fel ca la un calculator de birou, un calculator portabil are si o tastatura, integrate toate intr-o singura unitate.
Unul dintre principalii producatori de laptopuri este compania japoneza Toshiba, infiintata in anul 1939 si avand sediul in Tokyo. Printre cele mai vandute modele de laptopuri in Romania, produse de catre Toshiba se regaseste modelul C660. Este un model performant, avand un raport calitate-pret foarte bun. Una dintre componentele laptopului C660 care se poate strica foarte usor este tastatura. Se pot intampla foarte usor incidente, cum ar fi varsarea din greseala a lichidelor pe tastatura, sau copiii pot scoate taste, in cele mai multe cazuri solutia fiind repararea tastaturii laptopului Toshiba c660. Daca defectiunile sunt foarte mari si ireversibile, singura solutie este achizitionarea unei tastaturi noi.
Tastatura laptopului Toshiba c660 poate fi achizitionata din magazinele de IT sau service-urile de calculatoare ce au si componente si accesorii la vanzare. Pretul acesteia difera in functie de producator, de calitatea si de caracteristici. O varianta mai ieftina ar fi optarea pentru o tastatura second hand, ce poate fi cumparata de la un service pentru calculatoare sau notebookuri sau online, de pe diversele site-uri de anunturi vanzari. Cel mai indicat ar fi ca inlocuirea tastaturii laptopului Toshiba c660 sa fie facuta de catre personal specializat in cadrul unui service autorizat deoarece pot fi produse alte defectiuni.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *