Afaceri online

Curiozitati despre inele

Recomanda informatia!

Inelele au fost si inca sunt printre cele mai importante accesorii pentru femei. Daca cu multi ani in urma erau simbolul statutului social, in zilele noastre au rolul sa evidentieze si sa completeze tinuta.

Simbolul inelelor de logodna si al verighetelor este deja cunoscuta, dar stiti ce semnificatie are purtarea inelelor in functie de degete?

–          degetul mare: inseamna pretuirea parintilor

–          degetul aratator: reprezinta afectiunea pentru frati si surori

–          degetul mijlociu: reprezinta talismanul care transmite energie pozitiva

–          degetul inelar: iubirea si angajamentul fata de partener

–          degetul mic: dragostea fata de copil

De unde va achizitionati inelele?

Datorita faptului ca inelele sunt atat de cautate si adorate, sunt deja multe magazine de unde puteti sa va cumparati inelele de mult dorite. Iar doamnele care nu au mult timp liber, pot apela la serviciile magazinelor online. Cumparand inele online nu economisiti doar timp ci si bani. Din ambele locuri, puteti sa alegeti dintre inele pretioase sau handmade, conform stilului si ocaziilor.

Inele moderne cu aspect vintage

Sunt deja disponibile o gama larga si variata de inele in magazine, dintre care toata lumea poate sa aleaga in functie de stilul personal si ocazie. Daca aveti un stil elegant si adorati accesoriile moderne, aveti nevoie de inele care sa oglindeasca acest stil. Inelele bine alese spun multe despre personalitate si stil. Puteti sa achizitionati inele alama, care datorita materialului au un aspect vintage iar datorita pietrelor si formelor speciale, capata un aspect mai modern. Cu ajutorul acestor inele puteti sa oferiti rafinitate si mai mult stil pentru vestimentatia dvs..

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *