Afaceri online

Pantaloni scurti pentru orice silueta pe don-men.com

Recomanda informatia!

Vara aceasta, evident ca in orice alt sezon cald, sorturile si modelele de pantaloni scurti nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra.

 

Modele de pantaloni scurti – cum si cand le purtam?

 Mai mult, pantalonii scurti se impugn de cateva sezoane in moda strazii si au devenit un must-have sexi care incata multe femei. Totusi, de multe ori probabil ne intram cum trebui purtate perechile de pantaloni scurti cumparate de la Don MEN pe care le avem in garderoba noastra.

Vara aceasta multe modele de pantaloni scurti sunt afisate in pe podiumurile de prezentare, in vitrinele magazinelor. Evident, nu trebuie sa fiti neaparat un manechin pentru a avea putea purta pantaloni scurti de aici, pentru ca pe don-men.com gasiti pantaloni scurti pentru orice barbati.

Trebuie sa stiti sa alegeti un model de pantaloni scurti care sa va avanteje silueta si cum sa-I purtati pentru a arata bine. Lungimea este foarte importanta. In cazul in care nu aveti picioare foarte lungi si coapse perfecte trebuie sa purtati niste pantaloni scurti barbati putin mai lungi, cam pana pe la genunchi pentru a da o alura frumoasa siluetei. In 2014, moda la pantaloni scurti este sa fie un pic mai larguti, drepti si fara multe buzunare. Aceste croiuri creaza impresia de silueta bine lucrata, mai ales daca materialul este unul lejer.

In materie de incaltaminte, cel mai bine este ca acesti pantaloni scurti barbati eleganti comandati de pe don-men.com sa fie asortati cu o pereche de tenisi sau cu niste pantofi sport rafinati.

Prin magazinele de imbracaminte barbati gen Don MEN gasim pantaloni scurti, dar si ceea ce poate fi noul trend, combinezonul care aduce un sarm aparte pantalonului scurt.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *