Diverse

Stefan Birica si aportul sa in dezvoltarea energiei solare

Recomanda informatia!

Stefan Birica in momentul de fata este lector universitar la Facultatea Bioterra din Bucuresti, aici predand cursuri de Drept Comunitar European si Drept Administrativ. 

Stefan Birica absolvita facultatea de Drept, dar si cursurile Institutului Dilplomatic Romana. Acesta a a obtinut diploma de doctor in stiinte fitosanitare, dar a si scos pe piata prima sa carte numita “Legislatie Fitosanitara”.

Diploma de onoare 

In anul 2013, in data de 16 iunie, Stefan Birica a primit de la Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena, pentru contributia pe care a adus-o in la restaurarea si sfintirea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Veche.

Activitatea lui Stefan Birica

Pana acum Stefan Birica a fost Director al terenurilor si padurilor, precum si a fost implicat in proiecte diplomatice o mare parte din viata, timp de 15 ani. 

In ceea ce priveste domeniul energiei solare din Romania, Stefan Birica s-a implicat foarte mult in proiecte ca acesta, ajungand in functia de manager executiv la Gigawatt Global Company, functie pe care o detine si acum si o dezvolta in paralele cu functia de lector universitar. 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *