Diverse

Ambalaje din carton de calitate

Recomanda informatia!

Stiu ca pentru mare parte dintre dumneavoastra subiectu “ambalaje” nu reprezinta niciun interes insa, vine vremea , mai devreme saa mai tarziu, cand fiecare dintre noi are nevoie de siguranta transportului si depozitarii vreunui obiect sau produs drag noua. Studentii se vor gandi acum la pachetele de acasa, o parte dintre dumneavoastra cu rude prin strainatate se vor gandi la ele si la ideea de a le trimite sau de a primi ceva de la acestea, comerciantii se vor gandi la afacerea lor si asa mai departe insa, important este ca atunci cand vorbim despre ambalaje toti avem ceva la care sa ne gandim.

Sa nu mai lungim vorba fara rost, in cele ce urmeaza o sa ne axam strict pe o categorie a ambalajelor si probabil cum ati dedus deja din titlu stiti ca vom vorbi despre ambalaje din carton.

Ambalaje din carton – avantaje si iar avantaje

In functie de necesitatile fiecaruia, evolutia acestor ambalaje, din carton, a avut un traseu impresionant. A inceput de la ideea gulerelor si a ajuns pana la a detine monopolul in ceea ce priveste domeniul ambalajelor si nici nu este de mirare avand in vedere lista lunga de avantaje cu care ne pot impresiona.

In primul rand, cel mai interesant este contrastul dintre dur si flexibil. Ambalajele din carton sunt suficient de rezistente ca sa sa sutina obiecte dintre cele mai grele protejandu-le totodata de socuri, datorita structurii spongioase. Acesta este si unul dintre cele mai importante motive pentru care daca aveti de transportat obiecte fragile, niste ambalaje din carton ar trebui sa fie prima dumneavoastra optiune.

In ceea ce priveste alimentele sau mancarea gata preparata, igiena asigurata de aceste ambalaje este esentiala. Puteti manca pizza fara grija dupa ce a fost transportata in cutii din carton, iar legumele si fructele de pe rafturile magazinelor sunt si ele in siguranta din pricina transportului sau a depozitarii in astfel de ambalaje.

Sa recapitulam: rezistente si totusi flexibile, sigure, igienice si sa nu uitam sa mentionam ca sunt si foarte ieftine. Practic , cred ca in tabelul pro-contra, coloana destinata dezavantajelor ramane goala.

Ambalaje din carton – de toate pentru toti

Asa cum spuneam si la inceputul articolului, sunt diferite situatii in care puteti avea nevoie de un ambalaj din carton. Cele mai comune sunt cele in care acestea sunt parte dintr-o afacere. In acest caz, indiferent ca aveti de ambalat imbracaminte, incaltaminte, alimente, obiecte decorative, bautura, s.a, puteti face din ambalajele din carton adevarate reclame. Imprimati pe suprafata lor logo-uri sau imagini reprezentative, mesaje sau embleme si fiti sigur ca vor avea mare efect.

Insa un ambalaj din carton este util in orice situatie nu doar in scopuri comerciale. Puteti ambala frumos niste cadouri pentru cei dragi, intr-o cutie din carton ondulat de tip II sau puteti depozita diferite obiecte in cutii din carton cu fund cu autoformare si capac.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *