Tii la siguranta copilului tau? Comanda un scaun auto de copii BeSafe

Recomanda informatia!

Devine din ce in ce mai greu sa pastrezi siguranta copilului in masina. Noroc totusi ca acum exista scaun auto de copii BeSafe cu suport pentru biberon, cu suport pentru perne sau chiar exapandabil pentru a nu fi nevoit sa cumperi un alt scaun la cateva luni. De la 1 octombrie in Romania esti obligat prin lege sa folosesti scaune auto daca vrei sa pleci cu copilul tau in masina.

Scaun auto de copii BeSafe

In cazul in care pana acum nu ai avut scaune auto, a venit timpul sa iti cumperi un scaun auto de copii BeSafe in primul rand pentru siguranta copilului tau, iar in al doilea rand pentru a scapa de amenda usturatoare pe care o poti primi.

In Romania, ca si in alte multe state din Europa, legea ne obliga sa folosim scaune auto de copii. Practic, un scaun auto de copii BeSafe este necesar oricarui copil de pana in 3 ani ce doreste sa fie plimbat cu masina. Magazinul online babyneeds.ro va ofera scaun auto de copii BeSafe la cel mai bun raport calitate/pret si specialistii considera o investitie excelenta pentru siguranta copilului tau. Studiile arata ca bebelusii care nu sunt protejati in scaune auto au de 4 ori mai multe sanse sa fie transportati la spital in urma unui accident. Si nu va ganditi ca sunt accidente grave pentru ca 75% dintre ele s-au produs in jurul caselor in locuri unde limita de viteza este de 40 de km/h. Anul trecut, 300.000 de copilasi au fost dusi la spital in urma unui accident usor si mai bine de 2000 de copii au murit, asa ca daca tineti la viata bebelusului tau, intra acum pe babyneeds si comanda scaun auto de copii BeSafe pentru ca aceasta este cea mai buna alegere.

Tocmai din cauza acestor studii s-a dat legea scaunelor auto si in Romania. Orice copil sub 3 ani trebuie sa fie plimbat in scaune auto si orice copil de pana in 12 ani este obligat sa stea in spate si sa poarta centura. Desi multi parinti aveau deja acasa un scaun auto de copii BeSafe (70%), acestora le era lene probabil sa il monteze in masina si astfel riscau viata bebelusului lor. Inca un motiv in plus pentru care s-a dat legea scaunelor auto. Autoritatile din Romania spera ca prin aceasta lege scaunul auto sa fie folosit zilnic de catre parinti pentru evita numarul mare de copii transportati la spital in urma accidentelor usoare.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *