Diverse

Cei varstnici au gasit un loc unde pot spera la o viata mai buna

Recomanda informatia!

Te-ai gandit vreodata care este locul ideal unde bunica ta sa stea si sa se aiba grija de ea si tu sa stai fara nici o grija?  In Bucuresti sunt o  multime de azile si camine de batrani dar nu stii pe care sa il alegi pentru bunica ta.

Azilul din Bucuresti – Batraneti Fericite

Azilul de batrani din Bucuresti  Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf Alexandru este locul unde iti poti caza bunica fara ca tu sa ai vreo grija ca ea nu o sa aiba partea de cea mai buna ingrijire posibila. La acest azil de batrani din Bucuresti Batraneti Fericite bunica ta va fi  supravegheata  de un personal calificat si cu experienta in lucrul cu cei batrani sau cei varstnici.

Cele doua locatii din Bucuresti ale acestui azil de batrani, una in zona Victoriei – Banu Manta – Kiseleff si alta in zona Plvenei – Cotroceni le face sa fie accesibile din multe regiuni din Bucuresti astfel incat tu sa iti poti vizita bunica ori de cate orii doresti si simti nevoie sa faci acest lucru.

Personalul de la azilul Batraneti Fericite care o va supraveghea pe bunica ta este format din specialisti cu multi ani de experienta in medicina si in lucrul cu persoanele mai batrane. Inainte de a lua decizia de a aduce pe bunica ta la azilul de batrani mai sus precizat poti veni sa cunosti personalul  si atmosfera familiala si prietenoasa de care va parte bunica ta.

Facilitatile azilului de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf Alexandru sunt la cele mai ridicate standarde, camerele fiind dotate cu televizoare, telefoane, servicii de spalatorie si curatatorie,

 

Recomanda informatia!

Un comentariu la „Cei varstnici au gasit un loc unde pot spera la o viata mai buna

  • Foarte bun articolul, azilul de batrani reprezinta alegerea ideala in cazul in care nu avem cu cine sa lasam un om in varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *