Diverse

Care sunt cele mai importante perioade de reduceri din an?

Recomanda informatia!

Reducerile de preturi reprezinta cea mai asteptata perioada a anului pentru un numar mare de persoane. La noi in tara exista 3 perioade mai importante in care putem beneficia de reduceri substantiale la produse. Ne aflam in plina perioada de soldari de vara, urmeaza Black Friday 2017 si soldarile de iarna.

Atat soldarile de iarna cat si soldarile de vara se organizeaza anual, in perioada 15 ianuarie-15 aprilie si 1 august – 15 octombrie. In cadrul acestor perioade mentionate sunt soldate articole vestimentare si incaltaminte, aparate electrocasnice dar si decoratiuni interioare. In perioada 15 ianuarie-15 aprilie se organizeaza soldarile de iarna. Produsele comercializate in cadrul soldarilor de iarna trebuie, in mod obligatoriu, sa fie specifice de toamna si de iarna. Printre altele, in cadrul soldarilor de iarna se pot achizitiona: articole vestimentare si incaltaminte a caror desfacere are un caracter sezonier (pulovere groase, geci, paltoane, fulare, cizme, ghete, echipament sportiv etc). Tot in aceasta perioada pot fi achizitionate cu pret mult redus blanuri si haine din piele. Reducerile la astfel de produse pot ajunge chiar si la 90%.

In perioada 1 august – 15 octombrie,  in perioada soldarilor de vara se pot achizitiona confectii (tricouri, pantaloni scurti, rochii, maiouri), incaltaminte (sandale, papuci decupati, saboti), produse cosmetice dedicate sezonului primavara-vara si aparate de climatizare specifice etc.

Black Friday.  Absolut toate perioadele de reduceri declanseaza de obicei o frenezie generala insa Black Friday, mai mult decat oricare alta. Unul dintre ponturile de care trebuie sa tineti cont in aceasta perioada tine de cercetarea pietei pe care orice persoana trebuie sa o faca in scopul identificarii produselor dorite. Exista site-uri pe care utilizatorului online i se prezinta listele cu magazine participante la Black Friday – de aici trebuie sa se porneasca, deoarece magazinele sunt sortate in functie de tipul produselor pe care le ofera.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *