Leaganul de copii: 3 tipuri sub 200 de RON

Recomanda informatia!

Ca orice parinte care cauta sa achizitioneze cele necesare la un pret avantajos dar calitatea sa fie una superioara, m-am regasit de curand in situatia in care cautam un leagan de copii, pentru curte, care sa nu depaseasca bugetul de 200 de RON. Credeam ca va fi imposibil sa gasesc ce mi-am propus insa, spre uimirea mea, gama de leagane de copii pentru exterior are modele pentru toate gusturile si buzunarele, asadar am gasit modelul perfect pentru noi si princhidelul nostru  intr-un timp scurt. Am presupus ca mai sunt parinti care se afla in aceeasi situatie si, tinand cont de reducerile intalnite in colectia magazinului Ilbambino, am hotarat sa fac un top 3 al leaganelor de bebelusi  care nu depasesc suma de 200 de lei.

Leaganul de copii ales de mine

Modelul pe care in cele din urma l-am si comandat este cel din imagine. Am gasit varianta aceasta pe site-ul Ilbambino si am stiut din primele clipe ca este cel pe care urmeaza sa il achizitionez. Potrivit copiilor de 6-8 luni si pana cand greutatea acestora atinge 35 de kilograme. Pe site am gasit atat varianta pentru fetite, cu roz si verde, dar si pentru baietei, cu albastru, rosu si galben. Se poate monta in 3 stiluri diferite, in functie de varsta si greutata copilasului, prima varianta avand un sistem de siguranta format din 5 centuri, in timp ce a doua varianta ofera protectie de tipul spatarului si este recomandata copiilor de aproximativ 2 ani, iar ce-a de-a treia varianta este pentru copii care se pot da singuri in leagan si nu mai necesita protectie speciala. Un aspect important este amplasarea acestuia pe o suprafata dreapta si verificarea periodica a suruburilor si imbinarilor leaganului.

Alte doua modele interesante

Alt tip de leagan de bebelusi care mi-a atras atentia a fost cel cu dungi. Din nou, in doua variante, rosu, pentru fetite, si albastru, pentru baietei, acest leagan are cadru din lemn si sezut din material textil si este perfect pentru montarea in curtea casei. Inelele de prindere fac posibila o greutate maxima admisa de 50 de kilograme ar franghia poate fi reglata intre 2 si 2,5 metri.

Cel de-al treilea leagan se poate plia si deplia intr-un mod foarte facil, poate fi transportat si depozitat dupa bunul plac, asadar este perfect daca spatiul nu va permite sa montati un leagan fix. Este recomandat de copiii de peste un an de zile si pana cand greutatea acestora atinge 20 de kilograme. Pozitia sezutului si a spatarului si modifica dupa placul copilasului si se pot bloca astfel incat sa ramana in pozitia dorita pana atunci cand leaganul de bebe va fi din nou pliat.

Dupa cum v-am spus, toate cele 3 leagane se incadreaza in bugetul stabilit. Voi v-ati gandit sa le cumparati celor mici un leagan?

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *