Diverse

Pantofi stiletto din piele naturala la preturi promotionale

Recomanda informatia!

La inceputul anilor 90\’, majoritatea designerilor mergeau in aceeiasi directie in ceea ce priveste incaltamintea pentru femei, unde te uitai vedeai incaltaminte butucanoasa. Explicatia in spatele acestui lucru era faptul ca prin purtarea unor incaltari mai butucanoasa soldurile femeilor vor parea mai subtiri prin comparatie.

Insa cand toti designerii alegeau sa mearga la unison in ceea ce priveste trendul principal in materie de pantofi pentru femei, Manolo Blahnik a ales sa riste si sa scoata pe piata ceva nou si anume pantoful stiletto. Acest tip de pantof a atras imediat atentia multor persoane, inclusiv celebritati precum Madonna.

In anii urmatori pantofi stiletto au fost din ce in ce mai indragiti de catre femei din toata lumea. Pantofi stiletto au beneficiat de o promovare indirecta prin intermediul serialului \’\’Sex and the city\’\’, intrucat personajul principal Carrie, purta mai tot timpul pantofi stiletto.

Gasesti pantofi stiletto din piele naturala la preturi promotionale care se potrivesc cu orice tinuta pentru orice ocazie. Intra si tu si comanda-ti o pereche de pantofi stiletto.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *