Diverse

Ceasuri barbatesti pentru cei care se respecta

Recomanda informatia!

Spre deosebire de femei, pentru barbati, ceasurile de mana sunt unul dintre putinele accesorii care marturisesc statutul si succesul unui barbat. Pentru barbati, ceasurile sunt moderne si sunt un atribut sigur al elegantei. Prin urmare, inainte de a cumpara ceasuri barbatesti, ar trebui sa cunosti regulile de baza pentru selectarea ceasurilor de calitate pentru barbati. In primul rand, ar trebui sa incepi prin a alege stilul si designul. Aspectul depinde de stilul de imbracaminte si de stilul de viata al unui barbat. Distinse in mod deosebit sunt modelele premium, clasice, pentru tineret, in trend si modele sport. Un ceas clasic  pentru barbati poate fi si un produs de clasa premium, care se  poate potrivi perfect la un costum de afaceri. Practic, aceasta gama este reprezentata de ceasuri mecanice de marca elvetiana sau cele fabricate in SUA.

Modelele pentru baietii tineri sunt reprezentate de o combinatie intre un design original si  o gama larga de functii (lumini, alarma, cronometru, calendar). Parametrul principal al modelelor sportive este rezistenta si performanta lor. Ele sunt produse in principal cu carcasa rezistenta la soc si impermeabila. De asemenea, aceste modele sunt renumite pentru setul de functii, astfel incat unele ceasuri au mai multe cadrane. Se recomanda  ca barbatii sa aiba in cutia lor cu ceasuri mai multe optiuni diferite pentru diferite tipuri si stiluri de vestimentatie. De asemenea, ceasurile pot fi  cu mai multe tipuri de mecanisme interne, cum ar fi: cu cuart, cu acumulator sau baterii solare, mecanice, cu auto-infasurare sau fara, cinetice.

Alegerea mecanismului

Alegerea mecanismului este un proces pur individual. Exista barbati care prefera ceasurile elvetiene elegante si la moda. De asemenea, exista barbati care prefera ceasurile electronice pentru incheietura mainii, acestea fiind realizate de japonezi, totul depinzand de interesele personale ale fiecarui barbat. Fiecare tip de mecanism este bun in felul sau propriu, avand avantajele sale proprii. Insa modelele cu noua tehnologie cinetica te vor ajuta sa simti in acelasi timp practicabilitatea cuartului si gratia mecanicii. Datorita acestei tehnologii, energia ceasului este produsa in timpul miscarii mainii la mers.

De asemenea, atunci te hotarasti sa cumperi un ceas de mana ar trebui sa acorzi atentie modelului si dimensiunii curelei de ceas. In ciuda frumusetii sale, cureaua trebuie aleasa pe baza rezistentei si a calitatii cadranului. Exista tipuri de cadrane de titan cu sticla safir sau hardlex. De asemenea, la moda sunt cadranele din ceramica cu sticla minerala. In aceste cazuri cureaua trebuie sa fie in ton cu cadranul.

Trebuie mentionat faptul ca bratara este din metal auriu sau argintiu, iar cureaua este din piele sau cauciuc, putand alege in functie de stilul ceasului si de calitatea lui, in functie de durabilitate si de practicitate. De asemenea, atunci cand alegi o curea, acorda atentie lungimii sale si felului cum arata pe mana. Bratarile sunt mult mai convenabile in acest sens deoarece pot fi eliminate elementele in plus.

De unde sa cumperi ceasuri pentru barbati

Poti cumpara ceasuri pentru barbati la preturi rezonabile din magazinul online ceasurishop.ro. Aici poti gasi ceasuri mecanic sau cu cuart, sport sau clasice, in catalog fiind prezentate modele pentru fiecare gust.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *