Diverse

Tu ce alegi? Serviciul de transport moloz sau Inchiriere Container?

Recomanda informatia!

Orice lucrare, fie ca vorbim despre renovarea unei bucatarii sau demolarea unui spatiu comercial, produce deseuri. Nimic nu este mai rau decat sa ai un apartament sau un birou renovat complet, iar singurul lucru care te impiedica sa te bucuri de el este gramada uriasa de moloz generata. Fiecare dintre noi cauzam deseuri, indiferent daca ne referim la cele menajere, de constructii sau organice. Tipul reziduurilor este mai putin important, insa ceea ce trebuie sa ai in vedere este cum le poti elimina intr-un mod sustenabil pentru natura.

Din fericire, companiile au propus doua variante prin care poti elimina eficient reziduurile. Una dintre ele este sa inchiriezi un container, in care sa colectezi sacii, iar a doua este sa optezi catre serviciul de transport moloz in Bucuresti si Ilfov, unde o echipa se va ocupa de deseurile tale. Totusi, care este optiunea cea mai potrivita pentru tine? Alegi sa te ocupi tu de manevrarea molozului sau optezi catre o firma profesionista?

Daca optezi catre inchirierea unui container trebuie sa ai in vedere ca tu o sa te ocupi de tot procesul: incarcarea sacilor cu moloz, ridicarea si depozitarea lor in container. Compania se va ocupa doar de transportarea containerului la locatie si mai apoi la groapa de gunoi. In schimb, serviciul de eliminare completa implica colectarea deseurilor, fara ca tu sa fii nevoit sa folosesti forta bruta.

In alta ordine de idei, cand alegi sa inchiriezi un container este necesara masurarea suprafetei unde va fi amplasat, pentru a te asigura ca dispui de un spatiu incapator. Daca locuiesti la bloc, atunci este important sa anunti vecinii, sa le ceri permisiunea si sa gasesti un loc care sa nu incomodeze circulatia. In plus, pretul inchirierii este influentat de dimensiunea containerului. Fara o experienta vasta in acest domeniu, s-ar putea sa comanzi unul mai mare decat este necesar si sa fii nevoit sa platesti mai mult.

Totodata, odata ce containerul este umplut, trebuie sa suni compania sa te ajute in debarasarea acestuia. Echipa poate ajunge in cateva ore sau chiar a doua zi, iar tu o sa fii nevoit sa depozitezi deseurile in curtea proprie, pana la sosirea acesteia. In cazul serviciului de transport moloz in Bucuresti si Ilfov, ei sosesc cu autoutilitara, curata spatiul si pleaca in aceeasi zi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *