Diverse

Clean4you – va ofera servicii premium de alpinism urban si extraurban

Recomanda informatia!

Alpinismul general este in prezent un domeniu de servicii speciale bine definite, fara de care industria publicitara si constructiile moderne, atat cele rezidentiale, cat si cele de birouri sau industriale, nu ar fi putut sa inregistreze actuala dezvoltare.Interventiile specifice alpinismului desfasurate in zone urbane au devenit un fapt cotidian. Oriunde se impune o interventie la inaltime, indiferent de natura lucrarii, tehnicile de alpinism utilitar pot facilita orice montaj, reparatie sau verificare.

In acceptiunea clasica, generala, orice lucrare care necesita o interventie la inaltimeare nevoie de un sistem de schele metalice si nacele care trebuie transportate, montate si demontate pentru a asigura protectia muncitorilor. Aceste operatiuni complexe pot sa genereze costuri suplimentare si prelungiri ale perioadei de executie. In ultimii ani, metodele clasice din industria constructiilor sunt valabile numai pentru lucrari de inaltime medie.

Urbanismul actual si-a creat propriile metode si abordari in constructii. Astfel, prin rescrierea metodelor traditionale ale alpinismului montan s-a creat un alpinism general specificproiectelor secolului XXI. La baza stau tehnicile alpinismului, cureguli si echipament pentruescalada, precum si metodele de lucru in echipa. Toate aceste principiiau fost adaptate pentru lucrul la inaltime in orase si in zone industriale moderne. Alpinistii utilitari sau industriali lucreaza acum cu echipamente cu fiabilitate ridicata care fac posibila executarea unor lucrari de inalt nivel tehnologic, in spatii cu acces limitat si dificil. Adesea, acestea se desfasoara in medii cu toxicitate si/sau periculozitate ridicata.

Daca alpinismul montan sau explorarile speologice sunt sporturi voluntare cu nivel variabil de dificultate, operatorii alpinisti autorizati actioneaza strict pe baza unei pregatiri si autorizari periodice care respecta norme precise de protectie a muncii la mare inaltime. Alpinismul general urban nu este limitat doar la catarare si coborare. Principiile dupa care este organizata o operatiunesunt gandite pentru deplasarea pe un teren tehnic complex, iar tehnicile de ascensiune si interventie sunt adaptate fiecarui tip de proiect, atat la exterior cat si la interior.Alpinistii urbani (utilitari sau industriali) nu executa simple manevre de deplasare pe suprafete aflate la mare inaltime, ci dispun si de pregatire tehnica pentru interventii specifice.

Firma Clean4you desfasoara interventii de alpinism general la nivel urban,in Bucuresti. zona Ilfov si in restul tarii,cu operatori alpinisti utilitari si industriali. Experienta acumulata ne permite sa intervenim in proiecte diverse. Fiecare proiect este evaluat si discutat sub toate aspectele, iarplanul detaliat de interventie si executie este intocmit dupa o recunoastere temeinica a terenului. Planulinclude si masurile de siguranta obligatorii in conformitate cu sistemul de management al sigurantei si securitatii in munca.

Iata o serie de interventii specifice alpinismului generalcare se pot efectua asupra unor constructii industriale si civile:

  • amplasarea (montare si demontare) la inaltime a unor materiale publicitare de tip mesh sau panou, indiferent de suport (fatada cladire, schele, constructii de tip industrial), atat la exterior, cat si la interior;
  • intretinerea complexa a fatadelor unor cladiri inalte (curatare, inlocuire elemente);
  • verificari si inspectii ale unor echipamente speciale amplasate pe cladiri rezidentiale sau industriale;
  • interventii complexe asupra unor echipamente din industria energetica sau petroliera;
  • montarea de antene pentru sisteme de comunicatii mobile;
  • renovari interioare si exterioare (renovari acoperisuri, placari fatade etc.);
  • amplasarea de paratrasnete si a altor tipuri de signalistica urbana;
  • toaletare si curatare pomi.

Urbanismul viitorului si dezvoltarea pe verticala a constructiilor rezidentiale, industriale si de birouri depind tot mai mult deserviciile alpinismului general,iar experienta si pregatirea operatorilor alpinisti a devenit esentiala in tot mai multe domenii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *