Diverse

De ce ar trebui să alegeți o manichiură cu gel UV?

Recomanda informatia!

În primul rând, trebuie să fim în ton cu moda! Trebuie să alegem cele mai bune produse pentru a arăta foarte bine întotdeauna. Merităm acest lucru și acum avem această posibilitate. În România foarte multe companii profesionale comercializează produse de actualitate,în prezent. Și trebuie să recunoaștem faptul că oferta este foarte variată și uneori, ne este chiar foarte greu să alegem.

Unghiile, mâinile, hainele, tenul și părul sunt lucruri care ies imediat în evidență atunci când ne întâlnim cu cineva.

Fetele tinere optează astăzi pentru manichiuri moderne realizate cu produse ultramoderne. Dacă nu ați renunțat la metodele clasice de îngrijire a unghiilor, poate că este timpul să faceți această schimbare. Rezultatele vor fi minunate! Saloanele de Nail-Art realizează astăzi lucruri incredibile. Decorurile de unghii și tatuajele moderne sunt detalii care, bine îmbinate, pot crea un aspect foarte interesant pentru unghii.

Despre manichiuri cu gel UV

Gelul UV este ultima descoperire importantă în ceea ce privește industria produselor de îngrijire a unghiilor. Este o substanță modernă, de consistență medie care se aplică pe unghii cu ajutorul unor substanțe adezive speciale. Uscarea lui și fixarea se face cu ajutorul polimerizării realizate de lămpi de tip UV sau LED. După acest procedeu simplu, gelul UV se transformă într-un fel de plastic.

Rezistența lui este foarte bună, o manichiură de acest gen putând dura 4-5 săptămâni. Combinațiile de culori disponibile precum și posibilitățile moderne de decorare, picturi, tatuaje sau decoruri moderne pot crea unghii excepționale din punct de vedere estetic.

 

Produse moderne pentru manichiuri de actualitate

Un foarte important distribuitor produse manichiura , respectiv magazinul Callipso.ro comercializează în România produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Orice produs inclus în oferta acestui complex magazin online poate fi achiziționat atât de către saloanele profesionale pentru îngrijirea unghiilor cât și de către persoanele fizice care obișnuiesc să își îngrijească  singuri unghiile acasă. Sunt produse foarte bune, fabricate de către branduri renumite în întreaga lume.

Geluri construcții, ulei pentru cuticule, soluții de tip Primer, BaseCoat, Top Coat, oja semipermanentă, polygel, pudre acrilice, decoruri unghii, aparatură modernă, dezinfectante profesionale, accesorii și ustensile sunt produsele cele mai importante pe care le puteți cumpăra oricând online cu ajutorul acestui magazin de actualitate.

Așadar, acesta este locul de unde puteți alege exact gelul UV care vă trebuie, soluțiile de fixare și lacul care se va aplica pe suprafața unghiei. Vă mai recomandăm și ojele semipermanente incluse în această ofertă. Sunt culori interesante, foarte potrivite pentru ținutele de zi sau pentru cele de seară. Analizați și oferta de decoruri unghii și tatuaje. Pot fi aplicate de dumneavoastră sau puteți cere unui salon specializat de Nail-Art acest lucru. Este o schimbare care vă poate face să arătați mult mai bine!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *