Diverse

Produsele de patiserie gatite ca de bunica

Recomanda informatia!

 

Iti place sa calatoresti; insa iti place si sa mananci preparate fine, realizate de maestri bucatari sau patiseri care pun mare pret pe detaliu si care pun si suflet in ceea ce fac. Parca n-ai renunta la niciuna dintre ele. Stii un secret? De acum, daca alegi produsele de patiserie de la Cofetaria Armonia, le poti face pe amandoua, pornind in calatoria culinara ideala de indata ce incerci fiecare preparat. Tu doar vino cu o dorinta neinfranata de a incerca bunatatile armonioase, iar rasplata se va intrupa intr-o calatorie facuta cu ajutorul simturilor, din Romania, peste tot in lume.

O patiserie te poate duce din Bucuresti, oriunde iti doresti!

Asadar, daca incerci un cozonac bine facut, cu nuca din belsug, poti sa calatoresti pana la Craciun, chiar daca mai e ceva timp pana atunci. Dar produsele de patiserie fac minuni… Iar de Craciun, tie iti place sa te duci in tinutul Maramuresului, unde cete de colindatori si clinchete de zurgalai intregesc peisajul si te fac sa te simti… Hei, esti inca la munca! Pune jos felia aceea de cozonac! Da, incearca mai bine quiche-ul gorgonzola. O, iar incepem, iar ai fugit pana la poalele Turnului Eiffel. Nu, nu, intoarce-te la birou! Hmmm, ce mai e bun pe farfurie? Mini cake-urile cu masline verzi te duc ca vantul si ca gandul pana in Grecia, unde maslinii aromati sunt pretutindeni. Of… s-au terminat bunatatile din farfurie! Nu te impacienta, insa! Tot ce trebuie sa faci este:

  • produse de patiserie
  • Sa verifici conexiunea la Internet
  • Sa cauti „Cofetaria Armonia” pe net
  • Sa iti alegi produsele de patiserie aromate
  • Sa astepti comanda, care vine numaidecat
  • Sa te bucuri in continuare de calatoriile culinare

Produsele de patiserie de la Cofetaria Armonia se transforma, deci, in ceva mai mult decat simple preparate: devin portite spre locuri delicioase, moduri de a fugi din cotidian si de a te duce oriunde doresti. Iar orice calatorie, fie ea reala sau imaginara, lunga sau scurta, devine cu mult mai placuta in compania produselor de patiserie. Quiche, cozonac, baclava: ia spune-mi, unde vrei sa calatoresti astazi?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *