Diverse

Care este semnificatia tortului in cadrul nuntii in anul 2015?

Recomanda informatia!

Nuntile sunt cel mai asteptat moment din viata fiecarui cuplu de indragostiti, insa organizarea sa reprezinta o adevarata problema pentru cei care doresc ca totul sa fie fara cusur! Prin haine, invitatii si organizarea localului, tortul va fi vedeta meniului de nunta, insa inainte de prezenta sa, semnificatia pe care o are este exclusivista pentru augurul noii familii!

Ingredientele tortului servit la nunta s-au schimbat, semnificatia a ramas aceleasi!

Poate ca ingredientele s-au schimba, iar formele si designul torturilor create pentru nunta au fost redefinite, insa semnificatia lor a ramas aceeasi! Pentru inceput, in anul 2015 exista un adevarat trend in a servi la nunta torturile create din ingredientele 100% naturale, intrucat invitatii au devenit extrem de pretentiosi in servirea deserturilor! Daca in trecut tortul de nunta era realizat acasa, de catre priceputele gospodine din oras, astazi acestea sunt create in cofetariile de specialitate, expertii  fiind cei care confera deserturilor celor mai inovative forme, motiv pentru care ele se for integra perfect in tematica nuntii! Mai mult decat atat, in trecut se obisnuia ca cei care se prezentau la nunta sa aduca tortul mirilor, iar acesta era o grija in minus pentru cei care isi uneau destinele.

In ceea ce priveste semnificatia tortului in esenta, atat in trecut, cat si in anul 2015, aparitia sa in cadru nuntii reprezinta un moment special, simbolizand primul lucru pe care noii casatoriti il impart. Singura modificare pe care o suporta prezenta tortului in cadrul nuntii este aceea ca el este taiat de miri si nasi, iar acesta moment reprezinta uniunea pe viata!

Nuntiile anului sunt cele care au cele mai atractive torturi, astfel ca descopera modelul potrivit pentru evenimentul tau si paseste cu dreptul intr-o noua etapa din viata ta!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *