Diverse

Alege performanta oferita de fierul de calcat Philips

Recomanda informatia!

In categoria produselor electrocasnice, intalnim produse care te ajuta in curatenia locuintei sau in alte activitati specifice. Printre acestea fierul de calcat este produsul care ocupa un loc important in orice casa, darita folosirii lui foarte frecvente pentru calcarea hainelor.

Ofertele de pe piata pentru fiarele de calcat sunt diverse, intalnim modele cu functionalitati diferite si complexe. Printre cele mai importante firme producatori de fiare de calcat este Philips, acesta este un brand foarte apreciat de consumatori, datorita produselor de calitate pe care le ofera. In gama acestora intalnim un fier de calcat Philips cu performante inalte de calcare, ce permite functionalitati multiple.

Caracteristicile unui fier de calcat Philips

Un prim aspect important legat de fierul de calcat Philips este dat de puterea pe care o detine, aceasta este una foarte ridicata, care permite o incalzire rapida si performante deosebite. Acestea au un sistem de siguranta foarte bun, Safety auto off, care opreste fierul de calcat automat atunci cand acesta nu este folosit.

Functia de calcare cu abur este una foarte folosita, in acest sens cei de la Philips, au oferit un debit de abur continuu de pana la 50g/min, pentru o indreptare rapida a cutelor, dar si un boost de abur, de 200g pentru a indeparta orice fel de cuta de pe haine.

Talpa fierului de calcat este una foarte performanta, SteamGlide, cea mai buna talpa de fier dezvoltata de Philips, ce prezinta o rezistenta marita la zgariere, o glisare si o curatare usoara.

Cumpara-ti fier de calcat online

Cumparaturile online sunt cele care in ultima perioada au atras foarte multi cumparatori si nu e de mirare acest lucru, pentru ca aici preturi de comercializare sunt mult mai mici fata de cele din magazinel offline, datorita costurile mai mici pe care le presupune. In acest sens, iti poti cumpara online un fier de calcat Philips din magazinul Badabum.ro, acesta iti pune la dispozitie o gama larga de produse, din care poti sa iti alegi foarte usor fierul de calcat preferat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *