Diverse

Asigurare medicala pentru calatorie avantajoasa de la Gothaer

Recomanda informatia!

Gothaer Asigurari si Reasigurari este o firma ce apartine Grupului Gothaer, originar din Germania, cu un capital de 100%, acesta este unul din cei mai importanti pioni de pe piata asigurarilor din Romania, oferind servicii de asigurari si reasigurari la standarde inalte de calitate.

Asigurea medicala pentru calatorie My Travel de la Gothaer

My Travel este o asigurare medicala pentru calatorie completa si felexibila, ce vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o acoperire de servicii foarte larga.

Poti beneficia de o astfel de asigurare daca ai o varsta de pana in  70 de ani si daca indeplinesti acesta cerinte o poti accesa online pe site-ul www.gothaer.ro, la unul din sediile din Bucuresti sau la orice broker de asigurari autorizat.

Acoperirea acestei asigurari

Aceasta asigurare pentru calatoriei, acopera in limita sumei asigurate, din cauza unui unui accident, servicii medicale complete, precum diagnosticarea, tratarea, interventia chirurgicala sau interventia stomatologica. In plus, ai asigurat si transportul pe care doctorul il cere in tara respectiva, precum si transportul necesar pentru tratament. Repatrierea este si ea inclusa in aceasta polita de asigurare, fie ca este vorba despre o repatriere in caz de deces sau despre o repatriere, datorita imposibilitatii de deplasare.

Planurile de suma asigurata pe care cei de la Gothaer le ofera, fac din aceasta asigurare una foarte flexibila, astfel clientii pot alege una din cele patru variante de sume asigurate, de 5000 euro, 10000 euro, 30000 euro si 50000 euro.

In plus, acesta polita permite includerea mai multor servicii suplimentare, precum pierderea sau furtul bagajelor sau intarzierea zborului.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *