Acceseaza online asigurarea obligatorie pentru locuinta de la Gothaer

Recomanda informatia!

Gothaer este o firma de asigurari, cu un portofliu de clienti foarte mare, ce vine in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii de asigurari foarte avantajoase si flexibile. Gothaer ofera clientilor sai trei posibilitati prin care pot accesa o polita de asigurare si aici putem identifica asigurarea online pe site-ul Gothaer, la brokeri de asigurari autorizatori sau la unul din sediile din Bucuresti. 

Asigurearea obligatorie pentru locuinta

Aceasta asigurare obligatorie pentru locuinte este o polita cu caracter de obligativitate destinata tuturor tipurilor de locuinta, ce a intrat in vigoare in anul 2008. 

Acesta asigurare acopera daunele produse din catastrofe naturale, in care se inscriu catastrofe precum cutremurul, alunecarile de terne sau inundatiile. 

Prin intermediul acestei polite se urmareste evitarea producerii unor incidente secundare pe care le poate cauza o catastrofa naturala, exista oameni care raman pe drumuri, in imposibilitatea de a putea sa isi restaureze locuinta. 

Locuintele se clasifica in doua tipuri, caruia ii corespund doua prime de asigurare diferita, acestea sunt: 

– Locuinta de tip A: locuintele ce au o structura rezistenta din beton armat, din lemn sau metal, ai carei pereti exteriori sunt facuti din materiale rezistente, supuse in prealabil unor tratamente termice sau chimice. 

– Locuinta de tip B: locuintele care nu au o structura de rezistenta, cu pereti exteriori construiti din caramida nearsa sau din alte materiale nesupuse unor trantamente chimice si/sau chimice. 

Plata se face in functie de tipul de locuinta in care se incadreaza, astfel pentru o locuinta incadrata in tipul A, prima de asigurare este in valoare de 20 de euro, cu o despagubire de 20.000 de euro in caz de catastrofa naturala si de 10 euro pentru o lucuinta de tip B, ce ofera o despagubire de 10.000 de euro.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *