Diverse

Alegerea lampii potrivite pentru uscarea gelului de unghii

Recomanda informatia!

Foarte multe persoane care lucreaza in domeniul manichiurii nu stiu cu exactitate ce lampa sa aleaga pentru uscarea gelului de pe unghii, unele aleg lampile UV, in timp ce alte persoane lampile LED. Adevarul este ca ambele sunt niste produse extraordinare, diferentiate de niste factori minusculi.

Lampile uv sunt niste produse destul de revolutionare, cu toate acestea insa sunt niste lucruri care te-ar putea face sa-ti schimbi parerea si sa alegi in schimb lampile LED.

Daca esti pe fuga si vrei ca unghiile sa iti fie uscate intr-un timp cat mai scurt, atunci lampile LED sunt alegerea potrivita. Lumina emanata de leduri usuca putin mai repede gelul de unghii decat lampile uv. O lampa led iti va usca gelul de pe unghii in jumatate de timp fata de o lampa uv. Lampile LED au de asemenea o viata mai lunga decat lampile uv. Lampile led pot fi folosite pana la 50 000 de ore, in timp ce cele uv pana la 1000 de ore. Chiar daca lampa uv in sine nu se strica, becurile vor trebuie schimbate. Chiar daca o lampa uv rezista 1000 de ore, daca nu esti un tehnician manichiurist nu prea exista probabilitatea sa o folosesti asa mult. Investind intr-o lampa LED ar insemna sa nu iti faci nici o grija pe viitor pentru schimbarea ledurilor.

Insa o mare problema a lampilor led fata de lampile uv o reprezinta faptul ca sunt mai scumpe, iar pentru o persoana ce doreste o lampa pentru folosirea personala, atunci lampa uv ar fi mai indicata fiind mai ieftina si destul de rezistenta.

Desi a fost demonstrat ca lampile uv nu afecteaza deloc organismul, inca sunt persoane care nu au incredere in aceste produse, iar daca si tu esti una din ele atunci ar trebui sa optezi pentru o lampa led. Insa repet, lampile uv nu afecteaza organismul, nu cauzeaza cancer, nu afecteaza pielea! Iar aceste concluzii au fost trase dupa multe studii asupra acestor lampi. Daca doresti sa achizitonezi un astfel de produs, atunci o poti face cu usurinta si online, fiindca exista o varietate de firme precum aceasta care comercializeaza tot felul de produse pentru unghii online.

Lampile LED sunt niste produse foarte bune, insa ca majoritatea bunurilor de consum au si anumite dezavantaje. Un dezavantaj ar fi pretul. O lampa led e mai costisitoare decat o lampa uv, iar daca nu esti de profesie manichiurist, atunci nu cred ca s-ar merita investitia. Un alt mare dezavantaj il reprezinta faptul ca o lampa LED nu poate usca toate tipurile de geluri. Daca esti fidela unui anumit brand de geluri, asigura-te ca ele pot fi uscate si cu lampile uv.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *