Spune-mi ce mananci, iti voi spune ce serial ti se potriveste

Recomanda informatia!

Intre cele mai frumoase seriale si mancare se pare ca exista cea mai mare poveste de dragoste. Atat de mare incat salivam de-a dreptul atunci cand personajele noastre preferate se pun la masa.

Deci oare in ce serial ti-ar placea sa mananci?

Pentru foarte multa lume, serialele reprezinta cea mai buna modalitate de relaxare sau de a petrece cele mai frumoase momente impreuna cu cei dragi. Dar reprezinta si cel mai bun subiect de discutie cu prietenii sau cu colegii. Deci o buna modalitate de a crea legaturi sociale.

Si mancarea este omniprezenta in seriale. Daca pizza lui Joey din « The Friends » ne face cu ochiul, trebuie sa stii ca mancarea din seriale reprezinta un lucru foarte important pentru a intelege originea, influentele culturale si personalitatea eroilor nostri preferati.

Daca esti mare fan carne. In acest caz, vei savura cu siguranta in fata serialului « House of Cards » sau a specialitatii fast food Los Pollos Hermanos din “Breaking Bad”. Si daca vederea unei fripturi in sange te face sa vrei sa intri in bucatarie, te mai poti uita si la “The Walking Dead », « Dexter’, « Hannibal » sau « Zombie ».

Daca esti dependent de junk food trebuie sa te uiti la « Friends ». Trebuie neaparat sa te delectezi in fata felurilor de mancare pe care le savureaza Joey in fiecare zi. O alta optiune- personajele din « The Big Bang Theory » sunt si ei foarte dependenti de mancarea buna, livrata la domiciliu insa.

Iti plac tartele? Uita-te in acest caz la « Supernatural » sau « Twin Peaks » unde personajele sunt gata mereu sa le savureze.

Daca tii plac festinurile, « Downtown Abbey » este cea mai buna alegere. Vei descoperi mari clasici ai bucatariei, retete extrem de apetisante si delicioase.

 

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *