Moga nu-si respecta invitatii

Recomanda informatia!

Senatorul P.S.D. Nicolae Moga va participa, duminica, la hramul manastirii din localitatea Dumbraveni si va sustine o sesiune de audienta, incercand sa identifice in Mogamobil problemele cu care se confrunta locuitorii. Cu aceasta ocazie el va prezenta si masinile de salvare pe care le-a adus din Franta si care vor deservi satele si comunele Ciocarlia, Ostrov, Chirnogeni, Deleni si Pestera.
Si, daca nu discutam acum despre eficienta acestor intalniri cu alegatorii, despre publicitatea pe care o face acestor audiente, dar nu si solutiilor pe care le gaseste problemelor constatate, il sfatuim, totusi, pe politician ca macar de aceasta data sa aiba grija cum se imbraca, caci saptamana trecuta, la deschiderea hotelului sau din Mamaia Sat, s-a incadrat la categoria „asa nu“, cu siguranta. Desi toti invitatii sai erau la patru ace, afaceristului nu i-a pasat de eticheta si a venit imbracat aproape sport: in slapi, cu pantaloni mai mult decat casual, camasa si o bluza de trening, probabil pentru a se apara de ploaie. Parca tocmai venea de la piata si trecea un pic pe la hotel sa vada cate persoane s-au mai cazat.
Intelegem ca fostul consilier local si subprefect, la cei peste 50 de ani ai sai, si-a trait viata din plin, fie pe motocicleta, fie la volanul Jeepului, la agatat, fie pilotand fericit elicopterul personal. Dar cand e vorba de diverse evenimente oficiale, n-ar fi bine, domnule senator, sa aveti grija de tinuta adoptata? Chiar daca nu va e teama de jurnalisti, pe care probabil ii considerati de partea dumneavoastra dupa ce i-ati cadorisit pe la „Revelionul ziaristilor“…
Oricum, un pic de respect pentru cei prezenti nu strica, desi Moga se simtea probabil ca la el acasa in hotelul personal. Iar daca a vrut sa il imite pe presedintele Organizatiei locale, aparand mai putin office, dar la moda, a dat gres. Mai bine se limita la un costum, caci à la Radu Mazare nu i-a iesit!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *