Casa-Gradina

Un leagan modern pentru mamici moderne

Recomanda informatia!

Esti in cautarea unui model de leagane copii la un pret avantajos care sa iti satisfaca cerintele si nevoile bebelusului? Atunci alege cu incredere gama oferita de Bright Starts care depisteaza automat greutatea copilui ajustand in mod automat miscarea in mod natural.

Leaganele Bright Start pot fi folosite de bebelusii nou-nascuti atat pentru leganat, loc de hranit si jucat si pentru a avea un somn confortabil si sanatos.

Puteti sa achizitionati un model de leagan Bright Starts InGenuity Portable Swing la un pret de 399 RON care poate fi folosit de la prima zi de nastere pana cand copilul atinge greutatea de 11,3 kg.

Datorita tehnologiei avansate acesta mentine 6 viteze de leganare a copilului intr-un mod silentios pentru a nu-l trezi din somn avand 2 pozitii de inclinare pentru un confort mult mai ridicat.

La achizitionarea leaganului vor fi incluse pernuta pentru gat, centuri de siguranta reglabile pentru siguranta copilului, 6 melodii si sunete din naturala pentru ca bebelusul sa poata dormi linistit, bara reglabila cu 2 jucarii de plus haioase si pernute din material anti-alergic.

De asemenea mamicile se pot bucura de functia Timer pentru a regla timpul de functionare o leaganului intre 15-45 minute fara a mai fi nevoite sa fie mereu in preajma leaganului pentru a-l misca. Acest lucru va v-a permite sa preparati cele mai gustoase retete, curatenie sau lucra la calculator in timp ce copilul este in siguranta.

Leaganul are o greutate usoara, ce permite deplasare rapida in alt loc de catre oricine fara a avea o conditie fizica speciala.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *