Casa-Gradina

Economisim bani alegand mobila la comanda?

Recomanda informatia!

Cand vorbim de mobila la comanda, gandul ne zboara la mobila scumpa si de calitate. Realitatea insa e putin diferita, mobilierul la comanda putand fi foarte foarte accesibil, iar in acest articol voi elabora cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont.

Alege in functie de necesitate

Unul din primele lucruri pe care trebuie sa le constientizezi il reprezinta faptul ca prin intermediul firmelor ce asigura servicii de mobila la comanda noi putem sa beneficiem de mobila creata exact dupa nevoile noastre, incadrata in bugetul disponibil. De exemplu: Ne aflam intr-un magazinde mobila si vedem o masa care chiar ne place din punct de vedere al designului, insa nu are prea multe functionalitati, nu e extensibila sau nu are sertare. Magazinul are totusi si varianta cu mai multe functionalitati, insa este la un pret mult prea ridicat incat sa se incadreze in bugetul disponibil. De aici ne raman doua variante, fie o cumparam pe cea simpla insa vom ramane cu un produs care nu e tocmai ergonomic si eficient, ori o cumparam pe cea extensibila cu toate functionalitatile…la un pret ridicat.

Pe de alta parte, cu ajutorul firmelor de mobila la comanda putem avea designul aceleiasi mese cu tot cu functionalitatile necesare la un pret mai mic.

Rezistenta

Rezistenta mobilierului este alt factor delimitator. Mobila prefabricata este in general facuta intr-un anumit buget incat sa produca profit maxim, iar acest lucru obliga producatorii sa foloseasca materiale ieftine si tehnici mai putin avansate. Pe de cealalta parte, cand iti faci mobila la comanda tu alegi materialul care va fi folosit, iar proiectantul si tamplarul isi vor da interesul sa produca un mobilier rezistent si de calitate. Cea mai rezistenta mobila este mobila din lemn masiv, in special mobila de stejar.

Durata de viata

Un alt lucru important cu privire la mobilierul la comanda il reprezinta durata de viata a acestuia. Chiar daca multa lume nu ia in considerare timpul cat se vor folosi de acel mobilier, alte persoane o fac. Pentru cei care abia isi infiinteaza o familie si doresc o mobilare completa au in plan sa cumpere o mobila care sa dureze…poate chiar pana cresc copii mari. Un set de mobilier de bucatarie cumparat de la un magazin precum Praktiker, Dedeman sau Metro nu va va tine la fel de mult ca un mobilier de bucatarile la comanda. Chiar daca mobilierul de bucatarie facut la comanda va fi putin mai scump, acesta va fi creat din materiale de calitate care ii vor lungi cu adevarat viata.

Reflectand asupra lucrurilor enumerate mai sus cred ca vei intelege de ce multa lume prefera acum mobila la comanda.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *