Casa-Gradina

Ce culoare de patut DHS este cea mai buna pentru bebelusi?

Recomanda informatia!

Pentru copii mici pasul de la un patut la un pat in toata regula este unul monumental. In timp ce unii copii accepta fericiti aceasta schimbare, pentru altii experienta poate fi traumatizanta. Desi nu exista o regula anume cand este momentul potrivit, este important sa ai grija ca aceasta tranzitie sa fie cat mai usoara, pentru a evita problemele cu somnul in viitor.

Avantajele unui patut DHS

Deoarece nu exista o varsta fixa pentru mutarea copilului din patut in pat, multi parinti aleg sa faca acest lucru cand copilul are intre 18 luni si 3 ani.

Acum ajungem la o alta problema, copilul fiind invatat la olita, problema care ne duce adesea la plasarea acestuia intr-un pat din care sa poata cobori cu usurinta la nevoie.

Daca faci acest pas datorita faptului ca astepti un alt copil, actioneaza cu grija. Incearca sa muti copilul mai mare in noul pat cu doua luni inainte de nasterea celui de-al doilea. Cu siguranta nu doresti ca cel mai mare dintre copii sa se simta inlocuit de noul membru al familiei.

 

Unde putem gasi un patut DHS ieftin si de calitate?

Tipul de pat pe care il alegi depinde in intregime de ceea ce cauti. Daca ai un copil caruia ii plac marimile mai mici, un pat pentru copii mici serveste perfect la aceasta schimbare. Ele se gasesc in diferite stiluri, fiind in mod sigur atragatoare pentru copilul tau. In plus, majoritatea paturilor pentru copii folosesc saltele de patut, deci copilul va dormi pe o suprafata cu care este obisnuit.

Pe de alta parte, daca ai un copil mai mare, sa spunem de 3 ani sau mai mult, poti opta direct pentru un pat mare. Indiferent de tipul de pat ales, asigura partile laterale folosind balustrade de protectie.

Daca este posibil, lasa-ti copilul sa aleaga. De cele mai multe ori copilul va alege un patut DHS, cel mai bun tip de model de patut este acest model patut DHS.

Cei de la babyneeds.ro va pun la dispozitie o gama larga de modele de patut DHS in diferite culori si in diferite marimi. Intra si comanda online tot ce ai nevoie pentru copilul tau.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *