Casa-Gradina

Ce sa alegi intre un mixer si un robot de bucatarie

Recomanda informatia!

Vrei sa iti cumperi un nou obiect electrocasnic pentru bucatarie, dar nu stii ce sa alegi intre un mixer si un robot de bucatarie? Din acest motiv ne-am gandit sa venim in ajutorul tau si sa iti expunem atat punctele tari cat si pe cele slabe ale celor doua electrocasnice.

Atat mixerul cat si robotul poate fi mai avantajos in anumite conditii. Daca nu esti sigura in care dintre aceste aparate sa investesti, ia in calcul ce anume gatesti, cat de diversificate sunt retetele si procedurile de realizare, ce suma poti sa investesti si daca detii alte aparate cu functii ce se regasesc la robotul de bucatarie.

Mixerele multifunctionale marca Braun vin la preturi mici ocupa putin spatiu, sunt usor de utilizat si curatat, prezinta mai multe accesorii (pentru framantat aluaturi, mixat fructe, albusuri, cocktailuri, oua, creme, sosuri, maioneza) si sunt mai ieftine decat robotii. Insa, mixerele nu pot avea toate functiile detinute de un robot, nu au storcator de fructe sau de citrice. Daca bucataria ta este dotata si cu alte unstensile, gen storcator de fructe, masina de tocat carne, rasnita, te poti orienta spre achizitionarea unui mixer. In caz contrar, robotul de bucatarie este cea mai buna alegere.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *